LÖRDAG

Hej fina ni!! Hoppas ni har en fin helg?! Såhär såg jag ut i veckan när vi hade ett morgonmöte. Passade på att fota utanför kontoret när jag liks hade på mig en outfit från en haul jag la ut idag 🙂

Imorse vaknade jag nån gång efter 07 av att Lou var vaken. Så jag gick upp men brukar alltid vänta lite med att plocka upp henne så jag hinner vakna till liv. Hon brukar bara sitta i sängen och snacka typ, haha. Sen blev det sjukt tyst. Då gick jag in och kollade så sov hon. Nu är kl snart 10 och hon sover fortfarande, så var tvungen att kolla igen. Hon brukar vrida bort kameran så kan inte kolla i monitorn men hon ville inte gå upp. Så jag har hunnit publicera ett samarbete, locka håret, ta det lugn och nu blogga. Vilken lyxig start på dagen! En av dom första mornarna jag inte går upp och är med Lou. Började tänka på hur mycket tid som fanns tidigare?! Så effektiv man blivit som morsa!

Ska berätta mer om min helg sen i mitt helginlägg i vanlig ordning men ikväll ska jag på tjejmiddag! Ska bli så mysigt att få komma ut lite. Sist jag, Vickan och Emma hade en tjejmiddag var i somras så det blir väldigt mysigt. Att umgås med folk med sin lilla är inte riktigt samma sak, man blir lite frånvarande eftersom man hela tiden tänker på barnet 🙂 I alla fall jag.

Men nu vaknade sömntutan. Hoppas att ni har en underbar lördag!

2 reaktioner på “LÖRDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.