LOU 1 ÅR

Heeeej fina! Idag fyller år Lou ett år <3 Så himla kul med hennes första födelsedag. Vi bjöd över hennes polare aka vår mammagrupp. Oliver sov och när han vaknade var mobilen long gone men annars ser ni hennes polare här. Hon fick sin första tårta (så stolt som gjorde hemmagjord tårta haha) med oreos, ballerina popcakes, snickerskakor och Vickan gjorde chokladbollar. Allt det var ju till oss men sen fanns också rån och majskrokar till dom små 🙂 Lou fick så fina paket och en heldag med sina kompisar. Hon somnade dock i mitten av kalaset men annars gick det bra haha!

Stort tack till Sanne, Bisse, Vickan och Ida + era små för att ni firade Lous första födelsedag med oss <3

Förstå att den lilla tjejen har funnits på utsidan ett helt år. Är lite emotional idag, känns så himla sjukt. Hon har verkligen berikat våra sen hon kom. Nu ska jag pussa lillan som precis vaknat. Vi hörs senare!

6 reaktioner på “LOU 1 ÅR”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.