GIRLS NIGHT OUT

Hej babes! Mitt i all födelsedagshets glömde jag att posta från helgen. I fredags var vi på kalas, och i lördags var det dags för tjejmiddag! Vi gick på Asian Post Office och vilket ställe. Perfekt lördagshäng. Hög musik vid baren men perfekt för samtal vid borden. Vi provade nästan hela menyn hehe. Och deras popcorn shrimps + den där gurkan var favoriterna. Men seriöst jag blev verkligen så mätt och nöjd. Dom hade också drinkar med olika styrkor, perfekt om man vill ta en drink med lite mindre alkohol i. Vi körde på en proseccodrink med lime och massa annat i. Supergott 🙂 Älskar när man kan käka tillsammans och dela. Det blir så mycket mer av middagen då och man kan sitta länge för att äta och prata. Vi kom hem vid 23.30 för både jag och Vickan började typ kolla i kors. Somnade så jävla skönt när jag kom hem, inte van att vara ute så sent haha!

Idag har jag ingenting planerat förutom att jag ska träna sen. Har haft så mysiga dagar men nu behöver jag lite lugnare tempo innan helgen. Bara två dagar kvar tills mamma kommer. Ska bli så himla mysigt och på lördag ska vi fira Lou med henne + min killes familj. Dom har aldrig träffats så det är verkligen på tiden! Det är lite svårt att få till det när min familj bor i Umeå. Nu kommer Lou ha både farmor och mormor samtidigt. Lyyyx!!!

6 reaktioner på “GIRLS NIGHT OUT”

 • Sofia skriver:

  Har du ätit på tak? Det är lite samma stil. Har du inte ätit där så mååååste du prova! Så gott!

 • Lina skriver:

  Hej fina Alexandra! Jag har inte följt dig så länge, men jag kan inte sluta läsa din blogg och din dotter är ju helt underbar!!
  Jag har en fråga, jag undrar om du är ifrån Umeå? Om så är fallet; hur kom det sig att du valde att flytta?
  Massa kramar!!

 • Sofia skriver:

  Tako ska det ju givetvis stå ?

 • Amanda skriver:

  Visst är det sjukt egentligen att ens familj plus svärfamilj aldrig ses eller väääldigt sällan? Jag och sambon firar 3 år på söndag, dottern är 14 mån men min familj och sambons familj har bara träffats på hennes namngivningscermoni i augusti förra året. Min familj bor på norra sidan av Sthlm medans halva hans familj bor i Enköping och hans pappa har han väldigt lite kontakt med. Tråkigt ändå att man inte kan umgås en vardag och bara ”hänga”…

  • Alexandra Bring skriver:

   Jaa men de blir ju så!!! Men ska bli kul att dom får träffas nu. Hade önskat att familjen bodde här men man är ändå rätt van. Kram!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.