TISDAG

Hej gullisar! Hoppas ni har en härlig tisdag? Jag har kört lite hemmaspa här. Kände mig så jävla grå igår + att min hy kaosat på slutet så kastades tillbaka till typ 2005 mentalt och ville köra en onesie hela vägen över huvudet om ni fattar. Ja ytligt men ibland har man såna dagar. Men – två ansiktsmasker, en ögonmask, brun-utan-sol + smink senare känner jag mig lite fin. Använt BHA liquid 2% från Paulas Choice några dagar och vips var det värsta borta. Så skönt! Har inte använt den på länge då jag är så himla torr på vintern men den är så himla bra.

Efter min total makeover hann jag fota för ett samarbete som kommer upp i veckan på supergoda bars om ni gillar bars! 🙂 Sen vaknade Lou och vi har hängt sen dess. Nu sover hon igen och jag jobbar. När min kille kommer hem från jobbet blir det direkt till gymmet. Blivit så sena pass sista dagarna så ska försöka skynda mig innan solen är borta om han hinner hem. Läste en artikel om att det tar sex år för en förälder att komma tillbaka till ”normal” sömn. Hur sjukt? Men på något konstigt sätt så lär man sig att leva med det. Att sova utan att vakna jämt känns konstigt för mig nu, haha! Och det är faktiskt mycket lättare att träna nu när jag är van. Har även börjat äta vitaminer igen som jag vet får mig att må mycket bättre. Här är vad jag äter:

Magnesium (viktigt för musklernas återhämtning bland annat, får man ofta kramp hjälper det + förbättrar sömnen då det är naturligt avslappnande för musklerna.)

Omega-3 (jag äter väldigt lite fisk tyvärr så det får åka ner den vägen)

Multivitamin för kvinna (innehåller bl a järn som det känns som att man alltid har brist på haha)

Behepan (b12 som jag började äta under graviditeten, det har hjälpt mig med mina ”restless arms” som det börjar krypa i varje kväll annars, också har det hjälpt mig mot min sjuka trötthet efter förlossningen, och förmodligen det som gjort underverk för mitt hår)

Vad äter ni för vitaminer och varför? 🙂 Har ni något som funkat super för er?

7 reaktioner på “TISDAG”

 • Bella skriver:

  Äter magnesium och järn av och till precis som du gör och Holistic probiotika äter jag, märker skillnad på min ork och humör och kanske hjälper det immunförsvaret, har inte märkt så stor skillnad där än

  • Alexandra Bring skriver:

   Åhh probiotika har jag läst så mycket bra om! Ska verkligen börja med det när Lou börjar förskola 🙂

 • Mickan skriver:

  Vilken brun utan sol använder du? 🙂

 • Sofia skriver:

  Jag äter också magensium, men oxå Zinkkapslar. Det stärker immunförsvaret men är även bra för hudproblem 🙂 så det kan jag tipsa om!
  Tack för en bra blogg och instagram, du är så skön!

 • Katarina skriver:

  Magnesium och järn :-))))))))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.