MIN POLARE

Hej babes! Hoppas ni har en bra dag?! Själv har man PMS deluxe och fått två nya finnar. Hatar verkligen PMS, ogrundad ångest som inte går att påverka. Blir typ ännu mer påverkad eftersom jag känner mig så otacksam om ni fattar vad jag menar. Jaja, nog om det!!

Dagen har spenderats osminkad i mjukisar. Jag och Lou har ätit och gjort kaos i hela köket, städat, badat. Nu sover lillan och jag bockar av lite jobb. Var så känslig idag att jag nästan fick tårar i ögonen när Lou inte ville äta sin mat. Nivån…

Eftersom Lou växt ur halva garderoben har jag inhandlat massa nytt (+ hon fick massa fint i presenter). Köpte hem det ovan från Zara. Hur gullig? Mina favoriter att handla från är bland annat H&M, Zara, River Island och Polarn O Pyret. Zalando har också bra saker, t ex vanliga basics i storpack. Varje gång jag rensar ur hennes garderob storleksmärker jag lådan och drömmer mig bort till om jag en dag får plocka ner dom igen 🙂 Skulle vara så himla häftigt. Om inte annat kommer jag garanterat ta ner Lous kläder i stl 38 och 44 bara för att förstå hur liten hon har varit. Eller ja, för att vara ärlig så när min kille får ta ner dom. Har fortfarande aldrig varit i vårt förråd men jag har hört att vi har bra ordning där 😉 Kanske bäst jag håller mig borta.

Jaja, nu ska jag fortsätta beta genom lite här innan Lou vaknar! Hoppas ni har en bättre känsla idag än fröken PMS. Puss

12 reaktioner på “MIN POLARE”

 • J skriver:

  Har din pms blivit värre efter du fick barn? Hört att det ofta är så, eller värre med åldern. Har pms från helvetet så känner med dig!

 • Alex skriver:

  Hur upplever du H&Ms storlekar i jämförelse med de andra butikerna du nämner? =)

 • Emelie skriver:

  Hej Alex,

  Har för mig att du någon gång på IG frågade ifall vi läsare var intresserade av att se dina träningspass eller nåt?…och hur du tränat din rygg efter graviditeten, har jag fel? Om du har några bra övningar för att styrka upp ryggen efter graviditet och ett års bebisbärande så hade jag blivit superglad iaf 🙂 du får gärna slänga in någon bra övning för magen också om du har möjlighet 😉 Men just ryggen

  • Emelie skriver:

   …..jaha, där postade dottern lite för tidigt…
   Det känns som om ryggen tar så mycket skada av att bärande och jag har typ ständigt lite ont… har du tips på bra övningar så hade jag uppskattat det massor! Kram till dig och Lou

   • Alexandra Bring skriver:

    Haha! vet hur det är 😉 Absolut, nästa gång det är mindre folk på gymmet + har sällskap ska jag försöka fota. Kram!!

 • Maria skriver:

  Kommer att skriva pa engelska da jag suger pa svenska och har ett engelskt tagentbord.

  PMS is something that almost killed my relationship. It was that bad, so bad. I got so bad that sometimes I wanted to kill anyone who made me angry or wasn’t mindful on the streets. I was a mess. PMS is so serious and not everyone thinks it is. Although, I think I have cured my PMS all by myself. I have used everything hormonal or that will help my hormones more.
  Try flaxseed oil one spoon every morning, macca powder suppose to be great for the female reproductive system. Another thing I have used that I think maybe has helped is Irish sea moss. All the good minerals.

  ANOTHER THING is MEDITATION AND YOGA! I cannot tell you how good it has been.

  My blog will have a few different female things to have a look at.

  xx

 • Felicia Gunnarsson Vikberg skriver:

  Hatar pms… hade det förra veckan och var så arg och otrevlig. Var sååååå sugen på choklad och blev så arg på mig själv för att jag inte kunde låta bli att smälla i mig en hel chokladkaka på typ 1 h…. sen när jag gick på toa så kom mensen och polletten trillade ner. Varför blir det alltid så? Att man inte fattar varför man mår som man mår?!? Sjukt alltså… Har ändå haft mens i ett x antal år så borde lärt mig, men icke

  • Alexandra Bring skriver:

   Hahaha fyfan. Men känner ba man får fan äta all choklad man vill 🙂 näää samma visa varje gång, fy!

 • Maria skriver:

  Var är den fina hyllan ovanför sängen ifrån? SÅ fin detalj? .. och Lou är för gullig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.