FRIDAY

Hej fina! Igår kom Sanne och Frasse hit för att käka lunch med mig och Lou. Så mysig fredag <3 Haha insåg efter jag fotat att jag inte tagit loss etiketten på Lous ”resestol”. Den är sjukt smidig att ha om man får besök av en liten person/ska iväg till någon som inte har. Kommer från Babyshop! Vi beställde mat från Fafa’s som har sjukt god falafel. Ligger vid Odenplan! Tips. Först fick kiddos mat, sen kunde jag och Sanne faktiskt sitta och snacka. Alltid lite gambling med barnen. Vi pratade om allt från livscoach till vad vi vill jobba på med oss själva. Alltid lika mysigt att hänga med dom <3 Frasse har även en grej för min kille och gosade in sig där, gullis! Han är verkligen definitionen av GOSIG bebis.

Både jag och min kille var så SJUKT trötta igår. Lou röjde runt som vanligt och här satte hon på Ex on the beach och dansade till det. Hon älskar vår fjärrkontroll och har hittat massa program vi missat, haha!

Vi brukar leka tittut i sängen och var tvungen att fota henne. Så mysig tjej!

Efter att Lou somnat käkade vi indiskt framför tvn utan att röra oss en millimeter. Fancy life with kids ibland. Lou har sovit så sjukt oroligt sista dagarna. Tror hon har någon ny tand på G för hon dreglar massor. Here we go again 😉 zzz…

3 reaktioner på “FRIDAY”

  • Sara skriver:

    Vart är Lous kläder ifrån? Så fina!

  • Sara skriver:

    Så söt hon är! Använder ni fortfarande andningslarm till henne? Om inte när slutade ni. Har det till min 9 månaders (babysense 7) och är nojig för när man ska sluta vid 1 års ålder har jag för mig det står på förpackningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.