NYTT FAVORITSET

Hej fina! Igår försökte jag fota min outfit med självutlösaren. Gick skitbra 😉 Lou ville vara med så att säga. Är i alla fall sjukt taggad på vår. Tycker det här settet är så himla fint! Det kommer från SAND. Längtar tills jag kan bära det men tillsvidare blev det några bilder hemma hehe.

Först åkte min kille och tränade, sen var det min tur. Så himla härligt att träna på helgen. Var relativt lugnt på gymmet. Tränade rygg, den muskelgruppen jag ogillar mest att träna men den som är viktigast.

Jag handlade på vägen hem och tänkte göra hemmagjord pizza, men min kille var sugen på att göra en pasta och han fick vara kock igår. Han har tagit över min roll på slutet. Dock är han sjukt duktig på laga mat så klagar inte alls! Det blev färsk pasta med kalkon/pestosås. Ostig, gräddig och allt jag (och Lou för den delen) gillar. Vi tände ljus och satt och snackade vid matsalsbordet med Lou. Kändes som att vi var ute och käkade, så små saker som behövs. Mysig kväll! Efter det somnade Lou och vi kollade melodifestivalen. Tyckte bidraget som vann var bra!!! Ikväll blir det hemmagjord pizza dock 🙂 Finns en sjukt god färdig surdeg, den som jag och mamma åt förra helgen. Blev sugen på en favorit i repris! Hoppas ni har en fin helg <3

5 reaktioner på “NYTT FAVORITSET”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.