WORK DAY

Hej fina! Hoppas ni mår bra?! Förlåt för min USLA uppdatering här i veckan. Har känt mig lite tömd och börjat blogga flera gånger men inte kommit några ord hehe. Och sen har jag haft MIGRÄNATTACKER från hell. FYFAN. Sist jag hade ont i huvudet var i början av min graviditet (nej jag är verkligen inte gravid så ingen tror det) men det här var next level. Var tvungen att sätta mig ner och hålla för huvudet varje gång det blixtrade till. Usch. Men nu mår jag bra igen förutom att jag har någon inre stress och sover skitdåligt?

Igår mötte jag i alla fall upp Vickan innan vi skulle iväg på möte hos Acast. Vi käkade lunch på K25 och det vietnamesiska stället. Vi delade på en Phó (?) och en baguette. Det var så gott! Tips! Tror det heter Koi eller Voi haha? Många frågetecken idag 🙂 efter det åkte jag hem och rensade hemma, sen när Lou somnat för kvällen kom Vickan över och vi spelade in veckans podd. Var så upp i varv efter podden att jag inte kunde somna. Skrattade så kinderna gjorde ont. Hoppas avsnittet blir roligt och inte för flamsigt bara 😉

Idag ska jag och Vickan gästa en podd så vi ska tillbaks till Acast. Ikväll blir det häng med mamma, hennes man + vår yngsta lillebror Hugo. Så kul att dom är här i helgen!

Jag tror att min stress den här veckan beror på alla tankar förra veckan om ni lyssnade på podden. Jag har typ överanalyserat mina dagar och känt mig lite dålig. Att vara hemma med Lou är helt fantastiskt men samtidigt känner jag att jag tappat lite av min identitet när det kommer till jobb. Undrat vad jag hållt på med helt enkelt. Och när man väl låter det hjulet börja snurra finns det inget stopp… Det är ju verkligen ett yrke (sociala medier) där ens engagemang är kvittot på ifall man gör det bra/inte och jag har bara känt mig så osäker på mig själv och min grej. Det kanske låter helt sjukt för er, men det är verkligen en kombination av privat/jobb med sociala medier så det är lätt att ta mycket personligt. Blir ju heller inte bättre av att då få skrivkramp och inte veta vad fan man håller på med 🙂 Älskar dock mina kanaler som dom är nu, och mer än så kan jag inte riktigt göra.. Jag får helt enkelt bara släppa pressen på mig själv och fortsätta ha kul. Skärpning Alex!

Men innan jag fick Lou hade jag så mycket bollar i luften och jag jobbade seriöst hela tiden. Nu känner jag mig dålig för att jag inte jobbar mer, men samtidigt vill jag ge mitt allt till Lou. Jag har alltid haft minst två sysslor (plugga/jobba/jobba extra med något annat) och att jobba såhär lite är verkligen främmande för mig och jag känner mig lite vilsen faktiskt. Men – ska fokusera på det jag kan göra och släppa pressen lite. Vet inte vad jag ville ha ut av att skriva det här men tänkte bara uppdatera lite om tankar som snurrat hos mig på slutet.

Sen vill jag önska er en UNDERBAR fredag och säga att jag är så jävla tacksam att jag har er. Jag har inte så mycket socialt umgänge och jag träffar nästan inga människor på veckorna, så ni fyller liksom rummet som både kollegor och vänner. Jag vet att det låter lite knäppt, men jag hade verkligen känt mig så ensam utan era kommentarer här och på mina andra kanaler. Så, jag är bara väldigt tacksam även fast jag har lite knäppa tankar ibland. PUSS på er!

15 reaktioner på “WORK DAY”

 • Johanan skriver:

  Ha en fin helg 🙂

 • S.G. skriver:

  Alex, jag tycker du är störtskön till skillnad från många andra influencers/personer inom sociala medier. Du är ärlig, vågar skriva när det är jobbigt och öppen på många plan. Du är egentligen den enda jag fastnat för och VILL följa dagligen. Med det sagt så hoppas jag att du släpper pressen på dig själv för vi följare FINNS HÄR ÄNDÅ. Ha en grymme fredag, det ska jag ha genom att börjar tillaga pulled beef till kvällens fredagsmiddag. muuuums. KRAM

 • Elin skriver:

  Du gör ett kanonjobb! Glöm inte att vara mamma, framförallt innan barnet börjat förskolan, är en heltids/100% tjänst också, så allt du jobbar utöver att bara vara mamma det är ”mer än heltid” 🙂
  Kramis

 • E skriver:

  Håller med ovan kommentar. ??? Migrän, nedstämdhet, sömnproblem kan vara brist på magnesium/zink bl.a. En rygg- och nackmassage på detta blir även pricken över i:et. ??

 • Fia skriver:

  Du gör ett toppenjobb, din ärlighet är guld värd! Kram från en annan mammaledig

 • malin skriver:

  du gör ett jättebra jobb o härligt att få längta lite att läsa med tycker jag 🙂 sen är det ju såhär att Lou är ditt prio 1 vilket du aldrig kommer ångra. Om du istället hade jobbat jättemkt så hade du garanterat ångrat dig sen att du inte spenderade mer tid med henne. Tiden går så himla fort. Jag har tre barn och äldsta fyller 6 år i år men det känns som hon föddes igår. Jag har varit mammaledig i 3 år på raken o vet hur det känns att tappa identiteten MEN jag kommer aldrig ångra denna fina tid jag har lagt på mina ögonstenar.

 • Ida skriver:

  Tycker du gör ett fantastiskt jobb på alla plan! Älskar att få följa dig! Kram ?

 • Sara skriver:

  Du är ju fantastisk kvinna! Älskar att följa dig!
  Förstår helt och hållet gällande jobb och identitet och just det här med att ”bara” ha ett jobb/bara vara hemma när man är van att studera/jobba/jobba extra men det är ju för fan inte sunt alltid. Men man är så van och har så högt ställda krav på sig själv att man känner sig lat om man inte ständigt jobbar, är tillgänglig och jonglerar tusen olika saker. Känner mig svinlat som bara är mammaledig för tillfället och inte jobbar trots att min unge är 6 mån vilket egentligen är helt sinnes ju.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.