MY MORNING TIME

Hej fina! Hur mår ni idag? Jag njuter av lite egentid när Lou sover sin första sväng. Kollar om alla Big Bang Theory (älskar lätta, roliga serier) och bara andas. Snart slut på avsnitt, så tråkigt men samtidigt hetsar jag och kollar varje gång jag har chansen haha. När jag sett klart alla avsnitt åker det fram ett nytt pussel. Mitt galna liv :)))) Vad gör ni för att slappna av?

I helgen är mamma, hennes man och Hugo här så ikväll ska vi äta middag hos oss. Mys!

Har läst i boken ”Good Night, Sleep Tight” om barn i Lous ålder och hon rekommenderade att ta bort flaskan helt nu. Lou har ju typ bytt ut att äta på natten mot att dricka, men jag vet inte om det är läge att ta den fighten. Vet inte vad som hände riktigt, fungerade superbra i början men nu vill hon dricka massa vatten istället. Antar att hon behöver flaskan för att kunna somna om på natten eftersom hon inte äter maten. Får börja med att ta bort flaskor på dagtid om hon lyckas klura ut att dricka ur mugg istället och ta det därifrån. Dagtid går allt superbra, hon somnar själv med sin snutte och samma på kvällen när hon ska somna. Bara natten som hon inte kommer till ro annars. Det var mina tankar såhär på lördagsförmiddagen haha!

ps tack för fina kommentarer igår och FAN vad jag blir glad när ni svarar varandra och hjälper varandra i kommentarsfältet <3

4 reaktioner på “MY MORNING TIME”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.