LÖRDAG MED FAMILJEN

Hej fina ni! Igår tog jag seriöst typ 0 bilder. Umgicks med familjen istället för mobilen. Lite tråkigt här men jag vill passa på när dom är på besök!

Tog på Lou hennes Jumpsuit från H&M. Tycker den är så himla fin! Köpte den i 86 så den är ganska stor nu men kommer funka att ha tills i sommar. Perfekt ju! Köper alltid för stora kläder till Lou, känns så onödigt att ha dom kort tid. Bara att vika upp lite 🙂

Vårt bananträd. Haha! Min kille är övertygad att det ska börja leva igen men jag är inte lika övertygad….. vad tror ni? Det står på balkongen nu i alla fall. Vi har äntligen beställt två stolar + ett litet bord. Vi beställde väldigt låga stolar och bord för Lou. Inte för att vi någonsin skulle lämna henne där själv men känns lite bättre. På nya balkongen är det sol från tidig morgon – nån gång vid 13/14, vi får se när solen är lite högre! Men där kan man äta frukost och lunch. Den andra balkongen har kvällssol men det räcket är så sjukt lågt så vi kommer nog inte hänga där förrän Lou sover. Tycker sånt känns så läskigt.

Jag gjorde min asiatiska biffsallad (recept HÄR) men med salladen för sig eftersom jag inte visste vad Hugo skulle tycka. Vi körde även pommes till 50/50 sötpotatis och vanliga! Till det Chilibea och Shiracha Mayo. Blev så jäääääävla gott om man får säga det själv :))))) Sen hängde vi bara och körde Pest eller Kolera och snackade massa. Mys! Idag blir det att beställa lunch och hänga med gänget innan dom drar hem. Hoppas er helg är lika mysig <3

PS poddfilen funkade inte så podden är lite sen… working on it.

2 reaktioner på “LÖRDAG MED FAMILJEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.