NY DAG FÖR PODDEN

Måndagar är vår nya dag för podden. Vi får den på lördagar så går seriöst inte att få upp den i tid om något måste klippas etc. Så – måndag = ny podd idag! I veckans avsnitt pratar vi lite om förlossning, vad vi associeras med, nya trender på IG feeder och massa annat. OBS spelade in sent så varning för vissa övertrötta skämt 🙂

Hur mår ni idag? Jag mår toppen. Lou vaknade vid 07 för att hon behövde byta blöja, sen somnade hon om (inte jag haha) så hör och häpna, JAG väckte henne för att det var så tråkigt utan henne. Saknade min lilla tjej 🙂 Plus att jag inte vill att hennes rutiner ska bli helt galna, om hon sover så länge.

Idag har jag inget planerat förutom att dra till gymmet när min kille kommer hem från jobbet. Dvs typ 99% av mina dagar. Tur att jag tränar så jag får komma ut lite bland folk innan jag blir ännu mer introvert 😉 Nu ska jag fixa lite bokföring. Vi hörs sen!

1 reaktion på “NY DAG FÖR PODDEN”

  • Alex skriver:

    Jag förknippar dig med: prematur, sköna roliga och ärliga instastorys, kanonkulor (tyvärr…) samt balkong haha. Å en riktigt go dialekt! =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.