ÄNTLIGEN

Heeej! Gissa känslan när jag vaknar 07.55 av Lou för första gången på HELA natten. Världens bästa känsla :))))))) Ska inte ta ut något i förskott men jag hoppas det håller i sig. Lou sov bara en gång igår eftersom jag lät henne sova ut. Får se hur det funkar inatt med två naps, annars kanske det är dags att överväga en.

Jag hade så himla svårt att somna igår kväll, första gången jag just höll på att somna in hördes det som att någon klappade typ?? skrev det till Sanne och Vickan som sa att det fanns nån sån skräckfilm men sa att dom inte skulle berätta mer hehe. Sen andra gången lät det från vinden. PRECIS när man håller på somna in. Blev så mörkrädd och min kille var vaken så han fick sitta bredvid mig tills jag somnade. Insåg där och då att jag nog aldrig kommer våga bo i hus i hela mitt liv. Oförklarliga ljud är det värsta jag vet. Nu kan man ju alltid tänka att det är grannarna 🙂

Men – är ändå sjukt pigg och glad idag och har en massa jobb med samarbeten etc så det var väldigt tacksamt med en hel natts sömn!!!!!! Det var flera månader sedan hon sov genom en hel natt (förutom när hon hade magsjuka) så nu får vi hoppas att det blivit ordning igen. Varit så många svängar av förkyld, tand, sjuk, faser ja det tar ju aldrig slut. Men nu känner jag mig hoppfull igen. Ville bara dela med mig av min lycka. Uppdaterar lite mer sen, måste köra på nu medan Lou sover!

4 reaktioner på “ÄNTLIGEN”

 • Johanna skriver:

  Härligt 🙂

 • Li skriver:

  Haha 😀 har en något äldre tjej och det blir ju bättre hela tiden, med svackor ibland förstås men de kommer mer sällan 🙂

 • Sara skriver:

  Hatar att vara mörkrädd. Oförklarliga ljud är det värsta som finns. Härom veckan ramlade en del från vår dotters hoppgunga ner från ett ställe vi lagt den på, mitt i natten, vilket borde vara helt omöjligt. Blev så jävla rädd att jag tvingade min kille att vara vaken. De senaste veckorna har jag inte vågat sova utan en lampa tänd i hallen eller köket nära vårt sovrum. Kom dock på för några dagar sen att ”tänk om lampjäveln fuckar ur mitt i natten så att den släcks eller blinkar”. Så nu är jag livrädd både med tänt och släckt ljus. Känner mig som en femåring.

 • emelie skriver:

  jag har insett att jag är för lat för att vara mörkrädd. Vi bodde på en gård ute i ingenstans ett tag och jag sov ensam där ibland. När jag hörde konstiga ljud från nedervåningen så låtsades jag att det var katten som lät för att jag inte orkade gå ur sängen för att kolla. Vi hade inte ens någon katt under den perioden xD

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.