GLOW

Hej gullisar! Hur mår ni?

Här har det varit full fart. Igår kom min killes kompisar över. En del av dom hade inte varit här än så det var mysigt 🙂 Vi höll det enkelt och beställde hem massa pizzor. Några hade med sina barn och längtar verkligen tills Lou är lite större och uppskattar lekar lite mer.

Igår testade jag i alla fall en ny ansiktsmask från Filorga. Den heter Oxygen Glow mask. Satan vilket glow jag fick, haha! Jag kör min BHA från Paulas Choice i perioder och nu är en sån period, dom två = blev kanske lite väl mycket glow ihop hehe. Fick matta ner ansiktet deluxe. MEN tycker att ansiktsmasken var skitbra, ska prova använda den solo sen 🙂 Älskar 10 min quick fix man kan göra hemma. Jag har sovit så otroligt dåligt på slutet (hello fullmåne) så det behövdes.

Nu ska jag ta en stor kopp kaffe, ja det är en sån dag, för sen ska jag åka iväg på brunch som jag längtat SÅ mycket till. Mer om det sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.