29 ÅR!

Idag fyller den här damen 29! Helt sjukt?? Tiden går så JÄVLA fort! Om ni har dödsångest vet ni ju hur tankarna går, haha. Men jag har i alla fall haft en jättemysig dag so far. Min kille fixade jättegod brunch och Lou är på strålande humör <3 Sa att jag ville ha ett glas bubbel sen men det var mitt enda önskemål idag. Jag kände inte ens för att fira mig i år men min kille sa att vi måste fira lite i alla fall så vi får se vad vi hittar på. Helt ärligt så bryr jag mig inte så mycket, Lous födelsedag är seriöst 10000 gånger viktigare än att fylla år själv. Det är nog nya livet 🙂

Settet jag har på mig är min perfekta present från Vickan. Från Soft Goat <3 I min nya favoritfärg ni vet. Kommer BO i detta varje kväll nu. Så jävla mysigt och fint. Känns som lyxmys.

7 reaktioner på “29 ÅR!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.