FAVORITBRALLAN

Har hittat mina nya favoritbyxor. Ska visa dom på lör tillsammans med massa annat fint (håll utkik på min story!). Ni vet när man hittar något man älskar så mycket att man har på sig det i alldeles för många dagar? Som tur är har jag inte lagt upp så mycket så kan bära dom varje dag i hemlighet haha! 🙂

Igår var jag hos Marre och började fixa håret men behövde dra iväg då min kille skulle på möte så på söndag ska vi fixa resten, längtar. Ska också klippa av en bra bit (alltid ledsamt men skönt hehe), har så himla slitet hår nu så jag kan inte ha det platt, ser så hackigt ut. Lou har ryckt av en hel del också. Hoppas hon slutar slita mig i håret snart. Dock har mitt hår fått så bra kvalitet på slutet trots min graviditet, är så glad! Förväntade mig att det skulle falla av men det har inte hänt än. Kommer också visa hur vi gjorde mitt hår sen med en rolig grej!!!

Idag ska jag och Lou hem till Ida och Elvis, ska bli supermysigt! Innan dess ska jag fixa ett samarbete. Idag fick jag ta sovmorgon så känner så utvilad och pepp 🙂 Ska också träna senare idag. Har sovit väldigt dåligt sista nätterna och min kropp har inte varit i bra skick för träning så det blir skönt att dra iväg ikväll. Ibland är vila det som behövs och då får man helt enkelt lyssna på kroppen. Jag är glad att jag är igång men också glad att jag vilar när jag behöver det. Jag har verkligen hittat den perfekta balansen och det känns skitbra! 🙂

Lou var förövrigt så arg på mig igår, tror att det var för att jag var borta på dagen? Allt jag gjorde var fel och jag förstod ingenting. Hört att det kan vara lite knivigt mellan 1-2 år innan man kan kommunicera bättre så vi får väl se om det här var starten på det. Lou har ett vasst temperament så det kommer inte missas om det blir så kan man säga haha. Men jag håller mig lugn och försöker förstå henne så hoppas jag att det kommer hjälpa! Det släppte i alla fall sen och vi hade en jättemysig kväll tillsammans.

Nu ska jag göra mig ordning för att fixa med samarbetet! Puss

10 reaktioner på “FAVORITBRALLAN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.