HEJ

Hej fina! Hur mår ni? Här har man levt loppan med det härliga vårvädret 🙂 levt i vitt/beige och fan vad jag älskar det! Och att jag lyckats hålla allt rent trots Lou haha. Det här är en outfit jag la upp på min haul. Kan inte fatta att jag jobbat med Na-kd i 1.5 år och fortfarande tycker det är lika kul varje gång 🙂 Drömjobb.

Imorse vaknade Lou och jag blev så chockad att hon vaknade 8.42 i några minuter innan jag kom på att det var sommartid. Men – det är fortfarande 8.42 haha. Ska försöka anpassa mig efter nya tiden snabbt. Har somnat så sent sista dagarna.

Igår kom min killes brorsdöttrar hit (Lous äldsta kusiner) och sov här. Så mysigt! Vi käkade pasta, gjorde marängsviss och spelade monopol. Min kille vann stort och jag kände mig som en dålig förlorare för första gången! Monopol tar inte fram ens bästa sidor haha.

Idag ska jag träna, spela in ett samarbete, åka till Marre och Marcella för att fixa klart håret + middag. MYS! Hoppas er helg varit toppen <3

4 reaktioner på “HEJ”

  • Evelina skriver:

    Var är krokarna ni har på ena sidan av köket? Vid ingången! Letar efter liknande ?

  • Rebecka skriver:

    Åh så snygg outfit! Avundas de som kan ha beige kläder, jag är för blek för det och allt bara smälter ihop och får mig se ut som ett spöke, haha. Men på dig var det superfint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.