MIN DAG

Hej gullisar! Imorse gjorde jag mig ordning och jobbade medan Lou sov sin första nap – älskar vårt badrum men jag sminkar mig alltid på golvet bredvid ett fönster haha. Vill ha dagsljus! Helst nu när jag är så blek och måste mixa fram den perfekta färgen i ansiktet.

Efter det mötte vi upp Vickan & Ellie för att dra till öppna förskolan. Där mötte vi också upp Sanne & Frans och var med på sångstunden. Vet inte om Lou var så WOW som jag hade förväntat mig angående öppna förskolan? Så besviken när vi äntligen kom in haha. Hon var typ mest taggad på skon som var Jacobs (sannes man) i hallen. Hon åt dock skitbra med hela ansiktet som ni kanske ser på bilden 😉 Men ska ge det några till gånger, tror hon var i chock över så mycket folk/barn på samma ställe.

När vi kom hem la jag Lou, drog och tränade och sen när hon vaknade kollade vi på kvällsljuset som äntligen nått balkongen igen. Får njuta lite nu för nästa vecka kommer det upp en stor byggställning då dom ska börja bygga vindsvåningar ovanför oss. Hello renoveringskaos jag har INTE saknat dig, nu kommer vi inte ens få ut något av det. Förutom att föreningen får in massa pengar = skitbra!

Lou låg såhär med mig HELA kvällen förutom när hon fick middag. Helt otroligt. Det var så himla mysigt. Hon hade några små lekpauser men förutom det så ville hon upp och mysa med mig. Bästa kvällen på länge <3 Loki är inte den som tackar nej till mys direkt så han låg också och myste med oss. Bästa myshögen.

Ibland när jag kollar på Lou börjar jag sakta se ett barn komma fram ur min lilla lilla bebis. Även fast jag kommer sakna den tiden föralltid kommer det bli så roligt att vi kan hänga ännu mer och förstå varandra 🙂 Jag tycker att Lou är så rolig redan, ska bli kul att se vad hon kommer ha för sig sen.

Nu ska vi kolla Robinson och äta. Min kille ska ta Lou inatt och det kommer vara så skönt. Jag har levt LIFE och somnat alldeles för sent så jag är svintrött men det är verkligen bara mitt fel. Älskar förövrigt årets Robinson!!!!!

4 reaktioner på “MIN DAG”

 • Jessica skriver:

  Men alltså… Ni själva renoverade ju just? Det fick ju varken föreningen eller era grannar ut någonting alls av så varför klaga när någon annan gör samma sak? Jag frågar för att jag är genuint nyfiken då jag och min sambo har renoverat flera lägenheter och hus tillsammans men aldrig klagat på renoverande grannar eftersom vi själva har varit lika goda kolsupare?

  • Alexandra Bring skriver:

   Nej såklart inte men nu ska hissen stängas av, vi ska ha byggställningar utanför husen i nästan ett år etc. Även fast vi renoverat tycker jag att man får klaga lite på det ? skulle aldrig klaga om de va en granne som renoverade men det här är liksom råvind som är helt orörd ovanför oss och kommer vara typ ett år av kaos, mest för Lou ?

 • Iris skriver:

  Var är filten i soffan ifrån? <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.