FREDAGSMYS

Hej fina! Har ni haft en bra start på helgen? Jag tog på mig dessa sköna tights som bästa Sanne gjort för sitt egna märke <3 Jag har XXS för dom som undrat på IG. Alltså gått ner en stl 🙂 Och tröjan kommer från Chiquelle. Perfekt skön men ändå fin outfit.

Vi gick ut och mötte upp syrran, Erik & Ellie för att käka en KÖRV på Gunters bredvid oss (så jävla god korv) och sen vidare till lekparken där tjejerna fick röja. Det gick mest ut på att se till att Lou inte skulle äta grus för min del men hon hade skitkul hahah! Beställde även lite ”riktiga” utekläder till henne idag från Babyshop & H&M så hon kan röja runt. Tycker de är så svårt, känns ovärt att lägga för mycket eftersom hon förmodligen inte kommer kunna ha något efter sommaren så körde lite budget. Efter sommaren = förskola och då får det bli lite rejälare kläder.

När vi kom hem ringde leveransfirman och sa att våra utemöbler för nya balkongen var på ingång. Vi körde på det lägsta vi kunde hitta för att göra det lite mer barnvänligt, inte för att Lou kommer få röja obevakat, men det känns lite bättre än att ha saker som hon kommer för högt upp på. ”Blomman” aka vårt döda bananträd kommer bytas ut + måste beställa lite krukor/ljuslyktor etc. vi har redan sittdynor i vitt. Får se hur länge dom håller sig vita 😉 använder förövrigt alltid balkongen till en extended kyl haha. En bra sak med balkongen är att nu när sommartiden kom så fick vi en timme extra som vi inte tänkt på. Det är sol fram tills ca 14. Hade önskat att vi hade sol längre men man får vara glad för att man har sol. Vår förra balkong hade sol typ 12-17 och det var så jävla gött.

Saknar förövrigt gamla lägenheten även fast de var min killes, saknar området mycket. Har inte riktigt bott in mig i området här och jag har så mycket fina minnen från det förra. Hoppas verkligen jag börjar känna mig mer hemma snart! Älskar lägenheten men något fattas i mig. Hur sjukt? Aldrig är man fan nöjd.

Nu ska jag dricka upp mitt vinglas och byta om till dom mjukaste kläderna 🙂 Skönt med helg!

2 reaktioner på “FREDAGSMYS”

  • Bella skriver:

    Forstår ikke hvorfor du har et behov for å skrive hvilken størrelse du bruker og at du har gått ned en størrelse. Influens riktig influencer. #kroppshets

    • Alexandra Bring skriver:

      Men snälla, jag menade att det är en storlek mindre än vad jag brukar ha för att storlekarna är lite annorlunda på dessa och att jag fått många frågor kring vad jag har för storlek på dom ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.