THE FANCY LIFE

Igår försökte jag äta frulle i lugn och ro. Ni ser ju hur det gick hehe 🙂 Lou håller på få en ny tand och är lite extra mammig. På tal om det sa hon typ mamma igår. Eller mer mämää men jag tar vad som helst nu. Hellre det än grisen. En annan rolig sak är att hon tagit några första steg sista dagarna. Ett per gång dock. Men igår var hon verkligen på G. Hon försökte nog impa på sina yngsta kusiner. Hon körde show här och visade alla möjliga saker haha.

Innan dom kom drog jag och tränade och handlade. På gymmet upptäckte jag att jag hade barnmat på tröjan. Fan vad fräsch man kände sig :)))

Nästa helg ska jag på en tjejkväll och det ska bli skönt att få piffa till sig lite, inte ha barnmat eller hundhår på alla kläder och bara slappna av. Ser framemot det så mycket! Lou är så underbar att hänga med just nu men ibland vill man bara komma iväg en sväng. Hon har varit så skön i veckan att vi inte velat lägga stackarn =)

Näää, nu ska jag slänga på mig lite smink och ta tag i dagen! PS jag har lagt upp en story på ig med några nya favoriter för huden som är SVINbra. Använt innan vi började samarbeta så gissa om jag blev glad när jag fick förfrågan. Väldigt bra pris på produkterna också! Tips tips.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.