NY FAS

Lou är i en ny fas nu och lite extra needy! Det står att dom kan växla mycket i temperament just nu och Lou bangar inte utvecklingen så att säga haha. Hon är dock väldigt mysig också =) Hon försöker verkligen härma med många ord, och glömmer såna som hon redan kunde förut. Hon är i fas 8 nu eftersom man går efter BF, som förövrigt skulle varit om 4 dagar!!! Så sjukt. Alltså, 4 dagar för ett år sen. Hon föddes inte innan hon blev till hehe. Det står i alla fall att det här är hennes sista språng som bebis och att efter det här språnget är hon ett barn. Känner ba, hon kommer alltid vara min bebis.

Nu är det i alla fall lite svårt att få ihop allt för mig. Lou sover mindre och mindre på dagen och mina stunder för jobb blir kortare. Idag när jag skulle fota ett samarbete satt Lou bredvid och skrek då fick varva majskrokar, bära och fota. Känner mig så taskig som måste jobba när hon är vaken ibland men det är fan svårt att få allt att snurra annars. Jaja, det mesta går att lösa i alla fall men känner att jag hade behövt lite mer tid. Får bara njuta av den här tiden och försöka att inte vara stressad.

Idag kom min gamla mäklare hit och gav oss en värdering. Vi har inte tänkt sälja, men vi köpte av hans kollega och han var nyfiken på att se hur vi fått det. Det var fina lovord!! Man blir ju lite hemmablind men det har verkligen blivit stor skillnad här hemma.

Men – till något arbetsrelaterat igen: är det något ni saknar här på bloggen? Känner mig inte oinspirerad men alltid kul med lite feedback om ni saknar något!!!

9 reaktioner på “NY FAS”

 • Denise skriver:

  Har för mig att du skrivit eller sagt tidigare att du inte lagar så mycket mat själv längre, men annars gärna mer goda recept!

 • Anonym skriver:

  Hej, skriv gärna vad du Gör på gymmet. Lite ner träning i allmänhet hade vart kul!

 • Lissel skriver:

  Kanske lite tråkigt men jag ska snart börja min resa tillbaka efter graviditet. Är hälsofreak själv men har tappat det något.. Skulle vilja ha lite tips på snabba, billiga, hälsosamma mål som mellanmål och mer rejäla måltider 😀

 • Mila skriver:

  Älskar din blogg och den variation du bjuder på! 🙂 Om jag får önska så skulle jag gärna vilja se än mer av ert hem! Ni har det så fint 😀 Så gärna mer inredningstips, organisering med mera.

 • Hk skriver:

  Inredning, vardagsbilder, allt från din fantastiska lägenhet, outfits, skönhet, kanske 10 bästa köpen, 10 bästa produkter etc. typ sånt. Jag tycker barn foton är ganska kul men skulle önska mindre barn snack.

 • My skriver:

  Jag tycker också om variationen du bjuder på! Lou, inredning, mat/recept, träning och mode! 🙂 <3

 • Karin skriver:

  Gärna mer träning och gärna mer tankar/funderingar. Och föräldraskap och inredning förstås☺Sen skulle jag gärna önska fler bilder som inte är inifrån er lägenhet?Ta det inte på fel sätt, det är galet fint ni har fått det men jag kan ibland uppleva att det i bilderna inte blir så stor variation. Hoppas att du förstår hur jag menar❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.