NY PYJAMAS

Tänkte visa Lous nya pyjamas från H&M! Brukar få mycket frågor kring hennes kläder så tänkte att det kanske kan vara kul att visa lite nytt här? Den är i alla fall tvådelad och tyckte den var så himla söt! Den fanns också i blått 🙂 När vi rensat ut lite fler gamla pyjamasar ska jag köpa fler såna här. Hon såg ut som en liten minimänniska när hon vaknade imorse, så gulligt med pyjamasbarn <3 Längtar tills hon går upp själv i sånt morgonrufs och plufsigt ansikte som bara barn får på ett så sjukt gulligt sätt. Med sin lilla snuttis. Eftersom Lou inte använder napp har det blivit hennes grej, och det funkar jättebra att ta fram innan hon ska sova så hon kan gosa ner sig i varv. Hon älskar snutten! Köpte 5 st likadana så inga olyckor kan hända om en åker på vift + sjukt skönt när man behöver tvätta dom! Mamma sa även att barn som inte har napp har stor nytta av en snuttis på förskolan.

Köpte i alla fall massa annat fint. Hårband, bas t-shirts och leggings. Beställde också en fodrad regnjacka, stövlar och köpte tidigare i veckan ett par regnbrallor från Didriksson som såg superfina ut. Hittade bara skalkläder som kostade saaaaatan så det fick bli detta istället. Tänker att det är viktigare med sånt sen när hon börjar förskola!

Det var senaste nytt från Lous garderob, haha!

6 reaktioner på “NY PYJAMAS”

 • E skriver:

  Köp begagnat på typ tradera. Kläder till så små barn slits ju knappt och det går att få tag på jättebilligt.
  Som regel andas skal- eller funktionskläder mer än regnkläder, så skalkläder funkar nästan bättre så länge det inte är ösregn eller vattenpölar som de vill sitta i. Vi blev rekommenderade att ha båda sorter på förskolan.

 • Madelene skriver:

  Fast skalkläder är så mycket bättre att ha än regnkläder. Det andas bättre, blir hon svettig i regnkläder tex blir hon sen kall eftersom fukten inte tar sig ut.
  Lindex, kappahl eller kuling är bra och prisvärda på skalkläder tycker jag. Finns även mycket bra begagnat så länge det inte är tvättat för många gånger då det förstör vattenpelaren.
  Kör du på skalkläder med minst 10.000 i vattenpelare är det nästintill lika vattentätt som regnbyxor även fast det är bra att ha att komplettera med över ibland.
  Ni använder såklart det ni anser bäst till ert barn, men litet tips bara 🙂

 • Läs skriver:

  Fast jag förstår aldrig det där med skalkläder, när jag var liten hade vi bara ”galonkläder” och jag har aldrig minne av att man led och blev svettig i det?

 • Lissel skriver:

  SÅ gulligt med pyjamas!! Mina barn ska alltid gå i det haha

 • Karin skriver:

  När min son föddes köpte jag ett förpackning snuttisar, alla precis likadana. Tänkte precis som du att det var bra att ha och då gjorde det ju inte nåt om någon kom bort. Sjukt bra. När han slutade med snuttis så fanns bara en av dem kvar och det var hål i den av allt mysande?

 • Anna skriver:

  Så bra att hon inte har napp! Är förskollärare och har flera barn som haft napp för mycket vars muskulatur i främst underläppen inte är tillräckligt stark, så dom dregglar extremt mycket. Det är svårt att hålla munnen stängd helt pga nappanvändandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.