HELGBRUNCH

Hur mycket hade man inte velat vakna till detta varje dag? I lördags kom en av min killes kompis hit med sin fruga och deras 3-månaders som vi inte träffat. Så mysigt med bebis!!! <3 Lou var överdrivet taggad på att gå fram till honom men hon är ju inte så försiktig, hon fick komma fram lite försiktigt och då la hon sig ner för att gosa haha!

Vi gjorde i alla fall scones, pizzabullar (som jag råkade bränna botten på hehe), äggröra och en avokadoröra jag glömde sätta fram. Förvirringen. Jag sov så dåligt i helgen så hjärnan var inte helt med men det var ändå mysigt. Lou var lite needy sen på kvällen var hon superledsen, pga tänderna. Man för så ont i hjärtat! Men nu är hon glad igen 🙂

I helgen är det ju påsk. Vi skulle egentligen rest iväg men blev lite tokigt med jobb etc så nu har vi inga planer alls och då tänkte vi ta in på nåt hotell i helgen. Det är inte så lätt att komma på något som passar vovve, 1-åring och oss? Lou är lite för liten för att uppskatta det mesta i aktivitetsväg men det lutar mot att ta en båt till någon ö. Både jag och min kille är så bekväma och sämst på att hitta på saker och kände att vi måste göra nåt. Familjerna är bortresta också och jag känner att vi måste komma ut lite! Det är skönt att vi båda älskar att vara hemma men ibland önskar vi att någon av oss var lite mer drivande, haha. Känns som att det kommer släppa när Lou blir lite äldre och vill göra saker, hoppas att hon är den som får iväg oss på grejer med andra ord 😉 Ser verkligen framemot att Lou ska bli lite äldre så vi kan pyssla på högtider och fira sånt man själv blev så glad för som barn.

2 reaktioner på “HELGBRUNCH”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.