VARIATION

Hej babes! Hur mår ni? Jag satt på Instagram och scrollade runt. Finns en tjej som heter stylebylojs som jag följer och såg den här bilden på hennes hall. Hur fint? Har varit taggad på att måla om hallen i någon mörkare färg, och nu blev jag inte direkt mindre taggad. SÅ fint! Börjar klia i kroppen nu när vi bott in oss här 😉 Vi körde väldigt basic på det mesta för att vi ska kunna göra små förändringar om vi vill.

Jag har ju flyttat och renoverat nästan sen jag flyttade till Stockholm och det blir lite av ett beroende att hela tiden få ombyte. Det är på gott och ont! Jag har väldigt svårt att bara vara under längre perioder generellt. Vill att det ska hända nya saker och hålla mig pirrig. Förstår ni hur jag menar? Nu sen Lou kom har vardagen varit väldigt samma och det är nog bra för mig som aldrig klarat av det innan. Nya projekt, saker, resor etc har alltid varit i min pipeline. Vissa saker har gått åt helvete och andra saker bra. Men nu har jag fått träna på att landa. Det är en stor inre kamp att inte hela tiden göra något. Det har blivit en del av min identitet och därför har jag känt mig väldigt lat och odriven samtidigt som jag vet att jag vill vara med Lou och njuta. Det är lätt att kolla vad alla andra gör och titta på sig själv och känna – vad gör jag ens med mitt liv? Och det är farligt!! Så min uppgift som jag behöver jobba på är att känna mig tillräcklig. Det kan verkligen vara en struggle ibland medans vissa dagar känns det helt självklart och jag njuter av nuet.

Det var det senaste från Alex hjärna 😉 Nu ska jag hoppa in duschen och fixa mig för att fota ett roligt samarbete!

1 reaktion på “VARIATION”

  • Lissel skriver:

    Men inredning osv ändras ju hela tiden, så inte konstigt att man vill göra om ibland! ? är ju superinne nu att byta ut alla vita ytor mot mörkare, like!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.