BALKONGINVIGNING

Heeej bloggis! Nu när solen skiner passar vi på att använda balkongen innan alla byggställningar kommer upp. Idag hade jag just bytt om till bikini (!!!! Hello vår) och Lou vaknade. Japp då var det över tänkte jag. Men satte upp dynor längst fram på balkongen och tog ut stora leksaker till Lou som hon inte kunde slänga ner 🙂 Hon fick glida ut i pyjamas och solhatt haha. Det var i alla fall så skönt att få sitta ute i solen en liten stund! Tänkte försöka inreda balkongen lite sen också, spanat runt och hittat mycket fina saker. Hade tänkt köpa plantor men insåg att vi har en 1-åring så det får bli nästa år hehe.

Nu har jag precis ätit och är SÅ trött. Lou sover och jag inväntar min kille så jag kan sticka iväg till gymmet innan vi ska ha ett informationsmöte med föreningen. Brukar låta min kille göra allt sånt men nu rör det oss så mycket så vi ska gå dit alla tre.

Har haft så sjukt svårt att somna på slutet? Ligger i sängen 1-1.5 h och blir helt död på dagen. Fattar inte vad felet är! Ska försöka meditera ikväll och lyssna på lugn musik. Några andra tips?

5 reaktioner på “BALKONGINVIGNING”

 • D i a n a skriver:

  Alltså hur söt som helst, smälter när man ser sötnosen

 • Sanna skriver:

  Åh vart är solhatten från ? så söt!!

 • Matilda skriver:

  Mitt bästa tips är att ta bort telefonerna helt från sovrummet.
  Jag och min man har varsin läsplatta som man kan låna böcker till, köpa eller ladda ner.
  Behöver på så vis inte ha någon lampa tänd utan kan ha väldigt svagt ljus på läsplattan.
  Brukar behöva läsa 5-15min innan jag däckar. Innan scrollade jag alltid på telefonen och det tog minst 30-45mln innan jag somnade.

 • Lina skriver:

  Tipsar om den gamla hederliga spikmattan ? Om man ligger på den en kvart innan man ska sova går det lättare att somna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.