BLONDIE

I samarbete med Maria Nila

Så här såg jag ut för några veckor sedan när jag gick till Marre för att prova Maria Nilas nya blekningskoncept – en helt ny salongsbehandling som är både vegansk och cruelty free!

Varje sommar brukar jag gå någon ton ljusare i håret så jag var riktigt pepp på att få prova deras senaste nyhet då jag alltid blivit nöjd med resultatet av deras produkter.

Den här blekningen är också den enda blekningen som är certifierad av både PETA, Vegan Society & Leaping Bunny – vilket jag älskar! Jag har tidigare berättat om att Maria Nila klimatkompenserar för alla deras förpackningar, vilket känns helt rätt enligt mig. Så nu med den nya blekningen går det att göra ett medvetnare val för att bleka håret även hos frisören.

Mer information om blekningen hittar du här: marianilableach.com

Såhär snygga är blekningsburkarna! Dessa är enbart till för frisörer (vi alla har nog erfarenhet av hemmablekning utan utbildning hehe) och därför fick Marre köra dem i mitt hår 🙂 Vi använde ”Maria Nila Silver Bleach” på mig. Det unika med den blekningen är också att den har pigment i själva blekningen vilket gör att håret direkt får en kallare ton.

Efter blekningen var det dags att slänga på lite vård i form av Maria Nila Silver Shot. Silver Shot vårdar håret genom att stänga hårstråna som öppnas under själva blekningen och sen innehåller även den pigment som ger den kalla blonda färgen som jag älskar. Mitt hår vill alltid gå mot varmare toner men jag trivs mycket bättre i kallt så hela det här ”Silver Bleach”-konceptet passar mig väldigt bra!

Efter man blekt håret hos sin frisör får man även med en sån Silver Shot hem! Det gör att man kan se till att vårda håret på rätt sätt hemma efter blekningsbehandlingen och att man behåller effekten från frisören ännu längre. Perfekt för mig.

Resultatet! Hur fint???? Så glad att vara sommarblond igen och att även att få klippa bort en hel bit av det som Lou slitit ojämnt! Men jag känner mig så himla fräsch i håret och har fått en massa komplimanger för det. Så ös på med komplimangerna nu… Hah skoja. Jag tycker det är superfint och det är ju viktigast 😉

Så kul att fortsatt jobba med Maria Nila, verkligen ett drömsamarbete <3

9 reaktioner på “BLONDIE”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.