PÅSKAFTON

GLAD PÅSK!!! Vi firar i stockholm och det känns väldigt härligt 🙂 Vädret är helt magiskt. Här kommer lite bilder från idag.

Började dagen med en perfekt kaffe med iKaffe, en espressoshot och is. Mmm. Är ingen kaffedrickare så drack inte hela men jag njöt ändå. Vår balkong levererar. Varje dag när Lou tar sin första nap vid 10.30 ligger jag där tills hon vaknar. Må hon sova två naps hela sommaren haha!

Tog på Lou svalare kläder idag eftersom hon lätt blir varm. Tyckte hon såg så ”stor” ut i sina kläder. Min lilla tjej är fan ingen bebis! Toppen har jag för mig att jag köpte på Babyshop innan vi drog till Dubai. Kul att hon fortfarande kan ha alla sommarkläder från när vi var där. Nästan alla!

Shortsen är från River Island, koftan Babyshop och skorna Baby mocs. Solkepsen (hahaha tycker dom ser så roliga ut, den här börjar dock bli lite liten) är från H&M. Sen fick Lou hoppa i vagnen. Vi har äntligen tagit bort åkpåsen och hon känns lite nöjdare i vagnen. Hon gillar inga längre promenader men idag gick det skitbra.

Vi tog en promenad till Karlbergs slott. Kom massa änder och gäss(?) eller vad det nu är på bilderna, haha. Lou var dock inte så intresserad. Hon försökte krypa fram en gång men stoppade henne. Tycker det är sjukt viktigt att lära små barn att respektera djur. Förra året var vi där och ett barn jagade fåglarna som blev sjukt stressade och började fräsa.

Nu har jag poddat och Lou hänger med min kille. Vi är inne i ett åskmoln nu och utan att jinxa det så märker jag inte ens av det. Det blir verkligen lättare med barn på många sätt när dom blir större när det kommer till att förstå varandra även fast jag kan sakna att ha en liten mini som sover på en. Men alla tider har verkligen sin charm!!! Jag älskar i alla fall den här tiden <3

9 reaktioner på “PÅSKAFTON”

 • Evelina skriver:

  Hej! Älskar verkligen dina inlägg. Älskar upplägget. Men blev orolig när jag läste det sista i detta inlägget. Du skrev ”vi är inne i ett åskmoln nu” menar du, att du och din kille är inne i en jobbig period eller är det lous period/utveckling som är extra jobbig just nu?

  • Alexandra Bring skriver:

   Åh nej det är Lou, appen ”Wonder Weeks” kallar dom för åskmoln <3 men tack för omtanken! ?

 • Emelie skriver:

  Bra tanke angående djuren, Helt rätt! ? Det har man ju sett ett par gånger i sitt liv.. Barn som jagar fåglar och dom får panik stackarna!

 • lissel skriver:

  Alltså din balkong är ju drömmig! ikaffe också ?

 • linn skriver:

  Men hur mysigt! Hon är verkligen såå fin att jag dör!

 • Jenny skriver:

  Eh… vad har jag missat… Din kille – är inte det Lous pappa? Inte för att jag har med det att göra ? Glad påsk!!

  • Alexandra Bring skriver:

   Jo men om jag skriver lous pappa låter det som att det inte är min kille ? svårt när man har en kille som inte vill vara med haha!

 • Karin skriver:

  Blev också lite orolig när du skrev att ni är inne i ett åskmoln men läste ditt svar i tidigare kommentar?
  Bilden på dig på balkongen är så fin!
  Åh jag gick ofta och satt vid Karlsbergs Slott förut, när jag bodde i närheten. Brukade ta en promenad lite längre bort och sedan gå över den lilla bron till vänster som går till Kungsholmen. Sedan följer man vattnet och går genom kanske världens mysigaste område av kolonistugor. Jag brukade gå där med barnvagn. Sedan längs Kungsholms strand, fram till St Eriksbron, över den och hem igen. Tips?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.