ÄLSKADE BALKONG

Till er som ville se lite fler bilder från annat än inne i lägenheten, håll i er! Nu kommer förmodligen väldigt många bilder komma från balkongen istället hehe 🙂 nämen försöker variera lite men oftast är jag med Lou utomhus och det blir liksom inte så många tillfällen att fota då hon inte är något fan av vagnen, men tar till mig!

Idag hade jag preppat med iskaffe, vatten, en smoothie, SPF, kalla äpplen etc men så kommer jag ut och håller fan på frysa ihjäl?! Vet inte vad som hände. Kände mig så jävla svensk som låg där med kycklinghud och försökte ”njuta”. Blev inget iskaffe så att säga. Slutade med att jag gav upp efter att ha virat in mig i en filt och ändå frusit. Hoppas på mer värme imorgon i min nya underbara förmiddagsrutin. En timme i lugn och ro i solen gör verkligen gott för mitt välmående.

Jag skrev igår på IG story att jag har problem med smärta ”under huden”, dvs känns typ som när man bränt sig fast är inte bränd. Får det då och då på rumpa/lår efter jag tränat ben. Fick svar att det förmodligen är nerver som är i kläm eller bindväven som är tight. Så nu frågade jag om bra ställen för idrottsmassage! Och så många tipsade om ett ställe som ligger precis runt hörnet från oss så ska prova det. Återkommer om jag kan rekommendera det 🙂 Skrev också om min hy som svikit mig lite i veckan som jag tror är hormonellt, men nu har jag i alla fall gjort en fet order hos Skincity (för dom har hemleverans, obs inte spons men önskar det för fa-an vad cash jag lägger på hudvård haha) med bland annat Niacinamide som ska vara en superprodukt. Den kommer från Paulas Choice som jag älskar. Någon som provat? Nu jävlar ska jag se ut som 22. Eller typ 12 helst men 22 funkar också. Kollade på gamla bilder och man måste ju seriöst åldras med fem år av att få barn, eller är det bara jag?

Nu – se klart Robinson! Så spännande!

8 reaktioner på “ÄLSKADE BALKONG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.