EVENT LUNCH

Hej fina! Hoppas ni mår bra?! Jag och Lou tog t-bana, sen spårvagn till Rosendals trädgård där fina Mickis höll i ett event! <3 Jag kom in helt svettig och stressad som vanligt, hade dragit vagnen i gruset i typ 1.5 km haha. Det blir alltid spännande att se hur det går med kiddo på äventyr men det gick faktiskt jättebra idag. Lou verkar trivas bättre i vagnen nu när åkpåsen är borta, så skönt! Hon sover dock inte i den, eller händer kanske 1/50 gånger så inte värt att gambla men hoppas att hon kanske sover där nåt i sommar.

Det var i alla fall superfint där, aldrig varit där förut? Sen tog jag och Ida bussen hem tillsammans. Så skönt för tänkte att Lou kanske skulle skrika hela vägen men det gick också jättebra + mysigt att hinna snacka lite 🙂

Nu när sommaren börjar närma sig och vädret är dröm blir jag så sjukt taggad på att hitta på saker. I helgen var vi på picknick, en sväng på stan, och i lekparken. Så skönt att komma ut och känna solen. Hoppas på en bra sommar så man kan hitta på lite roliga grejer!! Vill också maxa sista tiden med Lou hemma för det kommer aldrig bli som det är nu igen. Så sjukt att det bara är några månader kvar av vår mysiga lilla bubbla här hemma.

2 reaktioner på “EVENT LUNCH”

  • natasa skriver:

    Åh kan du länka till de skorna du har på dig? SÅ fina 🙂

  • Sofia skriver:

    Trodde först att det var nån konstig spegelbild eller nåt eftersom hon bakom dig har typ precis samma kläder och håller ett barn på samma sätt ? fattade inte alls först innan jag insåg att det var en annan människa haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.