DOG PARTY

Hej fina! Vad härligt när solen skiner ? Vi vaknade 7.30 idag, yeyy! Lou vaknar ju alltid någon gång under natten men nu har jag börjat ställa in hennes vattenflaska i sängen (kanske redan skrivit om det här? Minns fan inte haha) och så brukar hon oftast hitta den själv så slipper vi gå in. Det är så skönt, tips om ni har lite större barn som kan hitta själva! Även fast jag alltid vaknar så slipper jag gå in, kollar i monitorn så att hon hittar den bara 🙂 Det gör mycket! Ställer den alltid på samma ställe i sängen för att hon lätt ska hitta den.

Igår kom i alla fall Emma till oss och hade med sig Kastor som är Lokis enda kompis. Loki hatar ju alla andra hundar. Dom var helt galna som vanligt och loki är fortfarande helt däckad. Kul att han får springa av sig med honom ibland. Lou ville verkligen vara med dom så hon kröp efter i hela lägenheten haha. Lekte hund typ. Emma är också min ekonom så vi skrev under massa papper och gick genom bokslut etc. Blanda nytta med nöje! 🙂

Idag ska jag träna med Mimmi och så tänkte vi (jag, min kille, Lou) kanske dra till någon park med. Vi har typ inga planer i helgen?? Känns så skönt! I förrgår födde min vän Vickan sin son <3 Blev så känslig när jag fick se alla deras bilder och vad dom har framför sig. Så himla underbar tid dom har framför sig!! Att se alla bebisgosbilder, känns så himla långt borta nu men wow vilken upplevelse vi hade där på sjukhuset!

1 reaktion på “DOG PARTY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.