MATLAGNING

Så nu kan jag äntligen skriva lite mer! 🙂 Sorry! Fick massa frågor om min outfit. Linnet är från H&M och byxorna från Rut&Circle. Inte bästa bilden ovan kanske men älskar dom! Redan använt dom typ 10 gånger och linnet kommer bäras obehagligt mycket i sommar. Båda är nya.

Jag och Lou hjälptes åt att laga middagen. Hon smakade mest på allt medans jag lagade. Längtar tills hon kan hjälpa mig, kommer bli så mysigt 🙂 Hon ÄLSKADE maten. Hon slängde bak huvudet och sa ”mmm”. Ska dela receptet här imorgon för det var seriöst bland det godaste jag ätit med kyckling om jag får säga det själv. Har sån galen matkoma just nu men det var så värt det. Har också kvar jordgubbar, grädde och glass sen i helgen som jag ska försöka få i mig innan dom blir dåliga.

Nu sitter vi och tittar på Love Island Australien. Det fyller mina cravings efter Love Island UK. Tycker faktiskt det är bra fast det inte är UK. Enda realityshowen jag fastnat för inom den genren tror jag? Följer ju även Robinson. Mycket program vi följer nu, haha! Men det är så skönt att få ta det lite lugnt när Lou somnat. Hon fick lägga sig lite tidigare ikväll så vi får se hur natten blir. Hon är förkyld och vaknade typ hela natten inatt så vi får se hur det går inatt!

Hoppas att ni har en mysig kväll <3

2 reaktioner på “MATLAGNING”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.