FRÅGOR OM LÄGENHETEN!

La ut lite bilder tidigare idag på IG från renoveringen och fick lite frågor. Eftersom jag gjort typ 7000 inlägg om hemmet/renoveringen tänkte jag att om ni missat något/undrar något kan ni fråga här, om många undrar kan jag bara sammanställa allt i ett inlägg 🙂

Hur sjukt att det gått snart ett år sedan det såg ut som ovan? Oj vad vi slet ska ni veta. Min kille som jobbade och renoverade nästan dygnet runt, jag flyttpackade och var med Lou som knappt sov då. Sånt gör verkligen att man uppskattar vardagen lite extra! Allt är så himla smidigt nu om man får jämföra. Lou vaknar fortfarande på natten men hon somnar om. Nu idag körde vi en nap för första gången planerat, hon sov i 1.5 h kl 12 och la sig 19 istället för 20. Får se när hon vaknar imorgon! Men det gick ändå helt ok och hon somnade seriöst på 2 sekunder i sängen, aldrig sett henne somna så snabbt haha.

Idag har jag och Vickan hunnit podda när barnen sov, sen har jag lekt massor med Lou och sen lagade min kille mat och jag hjälpte till. Vi käkade alla tre innan Lou somnade. Vi provade rosta helt blomkål med hummus, rostad grönkål och rostade nötter till. Det blev gott! Men jag börjar typ alltid må illa av nötter?! Det känns lite för fett för mig. Känns som jag är så omständig med mat men men. Nån som känner igen sig? Blev i alla fall mätt och sen blev det en toast skagen med Oatly havredryck med chokladsmak till. Rostis och oboy fast med vuxenpoäng som kvällsfika!

Eftersom Lou somnade 19 har min kväll känts oändlig. Har hunnit äta massor och sett flera avsnitt av serier + bara slösurfat. Om det här är återkommande måste jag börja läsa en bok! Kanske inte är så tokigt med en nap ändå 🙂

Nu ska jag lägga mig i sängen snart. Sov gott! Och ps hur glad blir man när man lyckas blogga två gånger per dag bara för att man vill. Kul!

8 reaktioner på “FRÅGOR OM LÄGENHETEN!”

 • lissel skriver:

  Ni har verkligen lyckats med lägenheten for sure ?

 • Clara skriver:

  Jag mår också illa om jag äter för mycket nötter!

  • Alexandra Bring skriver:

   Men skönt att jag inte är den enda. Tänker ibland att jag bara får för mig ?

 • C skriver:

  Hur många kvm är er fina lägenhet? Känner ni att det är tillräckligt stort eller planerar ni att flytta om ni får ytterligare ett barn? 🙂

  • Alexandra Bring skriver:

   125!! Vi har tänkt att om vi får fler barn kan dom dela rum, men lous rum är ganska litet så i framtiden får vi nog göra in kontoret till ett barnrum till om det blir så! Typ när Lou ska ha kompisar över etc =)

 • Emma skriver:

  Vad ser du för serier? 😀

  • Alexandra Bring skriver:

   Robinson, love island australia, bonusfamiljen, biggest looser, GOT. Tror det var alla haha!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.