DAGEN

Började dagen med ett riktigt hudvårdsmaraton. Om ni vill se mer av mina nya produkter – kolla min höjdpunkt ”BEAUTY” på Instagram. Hittat några riktigt bra produkter och har inte delat den bästa som är ett serum jag är helt kär i. Ska visa här sen!

Den här fröken tycker glasögon är skitkul så har inte kunnat ha på mig glasögon sen hon började kunna greppa saker, men hon ville gärna prova dom ? Så rolig bild! Har många kandidater till studenten men hennes Benny-bilder från i somras (när hon åt ikapp sig deluxe) tar nog priset.

När min kille kom hem drog jag till gymmet och körde benpass som blev så JÄVLA bra. Sen drog jag till affären och köpte blomkålsris, kolja och annat för att göra en gratäng. Försöker bomba på med nya nyttiga saker här hemma och testa sånt utanför ens comfort zone. Det blev helt ok!! Inte det godaste jag lagat men ändå gott liksom. Blomkålsris var dock en hit, man kan köpa det färdigt. Tar bara 1-2 min att koka. Blir en ny grej här 🙂 Förutom att magen kan bli lite knas. Sorry för detaljerna men när man äter nyttiga saker förväntar man sig fan underverk haha.

Annars kämpar vi på här hemma med nya sovrutiner, idag sov Lou 2 h i rad under sin nap så det känns ju riktigt lovande för mig, haha. Vi får se hur det fortsätter. Hon somnar i alla fall på två sekunder när hon ska sova 🙂 jag däremot sover skitdåligt, har drömt så mycket mardrömmar på slutet om alla möjliga hemska saker jag inte ens vill prata om. Vet inte vad det beror på?? Måste ha någon inre stress. Det är i alla fall inte kul att vakna med gråt i halsen klarvaken och ha en klump i magen. Hoppas det går över! Tips mot mardrömmar?

8 reaktioner på “DAGEN”

 • Linnea skriver:

  Haha, du måste ju kunna ha glasögon om du behöver det även fast hon greppar tag. Min kille måste ha glasögon men vi får ju säga åt vår son varje gång han försöker ta tag i dem såklart.

 • Bella skriver:

  Vad jobbigt för dig? jag hade mycket mardrömmar en period och yoga, andningsövningar och avslappningsövningar innan jag skulle sova hjälpte en del. Hoppas det går över för dig!

 • Kajsa skriver:

  Dela benpasset?? Saknar dina träningsinlägg så!!

  • Alexandra Bring skriver:

   Är det roligt om jag bara skriver även om jag inte fotat? Mitt gym är tyvärr helt smockfullt och kan tyvärr bara träna såna tider eftersom min kille jobbar ❤️❤️

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.