BEBISGOS

Nivån när det här är dom senaste bilderna vi tog alla tre, haha!!! Tror vi måste bli bättre på att fota ihop 🙂 Ikväll ska jag och Mimmi till Vickan för att träffa hennes lilla son som är ungefär en vecka <3 Ska bli så mysigt att få träffa lilla sötnosen som är så himla liten! Kommer känna att Lou är en jätte i jämförelse fast hon för mig är min lilla bebis fortfarande.

Tar förövrigt tillbaka det jag ska om blomkålsris. Det var inte bra för lilla Lou eller min mage hehe. Kommer nog ta ett tag innan vi ger oss på det igen.

Idag ska jag ta en dusch, tvätta håret, sminka mig och förhoppningsvis känna mig lite fräsch. Ska även filma ett samarbete (ny haul på ingång!) och försöka hinna allt det medan Lou sover. Eller ta en dusch med henne innan hon ska sova, vi får se. Det är inte så harmoniskt att duscha ihop. Vågar inte blunda en sekund för är så rädd att Lou ska dyka ner i sitt bad så brukar typ alltid sluta med att jag har inpackning kvar i hela håret. Aja kanske ändå bättre än otvättat hår 😉 Nu kallar Lou! Puss

3 reaktioner på “BEBISGOS”

  • Emelie skriver:

    Hej!
    Vi har en barnmatstol i plast från IKEA i duschen. Perfekt när man ska duscha tillsammans men inte vill oroa sig för att de ska halka och slå sig när man spolar håret 🙂 När de kan gå/stå vill de inte gärna bara sitta på golvet och greja…

  • Mia skriver:

    Plus att blomkål inte innehåller några kolhydrater typ, så man ska nog inte vara så rädd för vanligt ris ändå. Så kan man ju ha något grönt till istället:D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.