FREDAG GENOM SPEGELN

Insåg att alla mina bilder igår är från en spegel. Synd att Lou inte har photoskills än haha. Skulle ju träffa mina vänner igår och tänkte därför passa på att köra vitt utan Lou. Byxor från Mango och tröja från Samsoe. Det höll dock ca 30 min innan Lou lämnade avtryck på brallorna 😉

Det gjorde inget. Lou sov skit igår, hennes enda nap blev bara 45 min = kaos resten av dagen. Idag ska vi prova med två naps istället. Får se hur det går. Hon verkar vara exakt mitt mellan att behöva sova en eller två gånger och det är helt olika från dag till dag. Jag som alltid har så fasta rutiner med henne tycker synd om henne! Hon var så ledsen igår men hon fick somna väldigt tidigt igårkväll efter jag drog = tiiiidig morgon för mig imorse.

Bytte i alla fall om till det här. Jacka från Sand, kofta från Zara och byxor från Rut & Circle. Kände mig fredagsfin! Åkte en sväng till Västermalmsgallerian och köpte kläder i 44 från Polarn O Pyret till Vickans lilla <3 Han är nästan lika liten som Lou var, vilket fick mig att bli HELT tårögd när jag såg honom. Så himla fin och liten. Och vilken kämpe till mamma han har. Vi beställde hem mat och stirrade på lillen typ hela kvällen, haha.

När jag kom hem tvättade jag bort sminket och körde min nya kvällsrutin. Dvs pads, en ny syra, serum och Vitamin E med Niacinamide i (masken från Klairs jag visat på IG story) samt ögonkräm. Kände mig SÅ fräsch när jag gick och la mig och vaknade med ett betydligt piggare ansikte än jag borde 🙂 Älskar verkligen att prova nya hudvårdsprodukter. Finns så himla mycket bra grejer! Dock så jävla dyrt?!

Idag har jag världens mensvärk som startade igår. Brukar oftast hoppa mensen men det går ju inte alltid att skjuta upp den så nu fick den hälsa på och den har inte varit saknad. Fyfan vad ont jag får. Vill inte ta värktabletter i ”onödan” så funderar på plocka ner min värmesäck. Funderar också på om jag ska träna sen eller inte. Ibland känns det som att det hjälper mot allt!

Ikväll ska vi dra till min killes brorsa och familj. Blir kul för Lou att träffa sina kusiner, hon blir alltid så taggad när hon är med dom. Hoppas ni får en fin lördag 🙂 Kolla in min insta sen om ni behöver lite inspo till nya vårkläder! Puss

7 reaktioner på “FREDAG GENOM SPEGELN”

 • lissel skriver:

  Verkar så mysigt med familjelivet ? längtar..

 • Veronica skriver:

  Nu blev jag nyfiken.!! Vad menar du med ”hoppa mensen” Vet att det finns piller man kan få för att hoppa över någon gång om man ska tex utomlands. Har pstav efter att ha testat ett otal olika metoder men tyvärr vill mensen ej försvinna. Har väldigt riklig och mkt värk så finns det något man kan ta för att den ska försvinna vill jag verkligen ha tips!

  • Alexandra Bring skriver:

   Att äta p-piller men inte ta sockerpiller, utan bara gå vidare till nästa karta 🙂

 • Johanna skriver:

  Vad har du för syra och serum? 🙂

 • Bella skriver:

  Tack för tips! Köpte den nattmasken nu, blir kul att prova?

 • Rebecca skriver:

  Ååh så jobbigt med ”övergångsfaserna” i sömnen… Min yngsta dotter är just nu mellan 2 och 3 sovstunder. Jag brukar alltid låta övergångarna bli så långa som behövs. Vissa dagar 2 och vissa dagar 3. Om hon vaknar tidigt eller verkar trött på morgonen/fm, planerar jag direkt in 3 sovstunder. Så slipper jag vara stressad hela dagen över sömnen. Men ja, det är sååå drygt när man bara nån dag/vecka tidigare hade bra rutiner ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.