MORNING MOMENT

Hej fina! Hur mår ni? Jag är riktigt trött idag som ni kanske ser på bilden från imorse men jag är SÅ glad att min hy börjar bli bättre. Dock blir jag alltid bling bling face när solen kommer fram för har så mycket små fjun i ansiktet som blir solblekta, haha. Vad gör folk med det? Låter det vara eller kör man nån slags race på hela facet? Kanske bara jag som har det problemet.

Idag är det en riktig mysig söndag. Började dagen med lite sol på balkongen, sen har Lou levt rövare och suttit på mig. Nu sover hon så jag har ätit och ska dra till gymmet när min kille kommer hem från sin träning =) Ikväll funderar jag på om vi ska beställa hem mat bara. Vi har lagat mat varje dag i veckan (vi brukar vara rätt kassa på det) så känner bara för att chilla och käka något färdigt. Sov riktigt dåligt inatt så energin är 0%. Ska försöka planera veckans mat också men känner mig lite fantasilös. Ska i alla fall göra kycklingen jag postade igen pga det blev så sjukt gott, har cravings! Sen något med fisk och vego. Försöker få in blandad kost nu eftersom Lou nästan bara äter lagad mat istället för burkmat, känns viktigt att hon får i sig allt!

3 reaktioner på “MORNING MOMENT”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.