GÅRDAGEN

Igår var en riktigt seg dag som idag. Känner mig matt. Hoppas det vänder snart! Igår började det grövsta med renoveringen av vindarna ovanför oss och att lyssna på buller, borr och dunkande hela dagen gör sitt för en HSP person hehe. Hade seriöst ont i kroppen när jag hörde ljud från tvn. Jaja, förhoppningsvis lugnar det sig sen för nu håller dom på att riva bort ett helt tegellager ovanför vårt tak.

Eftersom jag var så seg orkade jag inte göra värsta lunchen till oss så Lou fick avokado, äggröra och macka. Började ge henne avokadon för när hon väl får bröd är annat inte så intressant 😉 Hon älskar i alla fall äggröra och det är perfekt om man vill slänga ihop något snabbt. Lou har typ slutat äta burkmat helt nu och vänjer sig med nya smaker och konsistenser. Jag ger henne allt jag kan komma på som hon kan äta utan att sätta i halsen. Att ge henne hela frukter utan skal (persika, äpple, päron etc) funkar skitbra. Hon tar så små tuggor med sina små tänder där framme. Dock känns äpple lite läskigt men lite mjukare frukter är perfekt om man är ute och vill att hon ska hålla sig sysselsatt en stund. Jag är absolut inte en som tänker att saker som kladdar är jobbigt, låter henne äta själv och leva rövare. Blir mycket städande men hon övar med gaffel och sked varje dag och tycker det är skitkul.

När min kille kom hem gick jag till gymmet. Så fort jag kom ut började det ÖSregna så var helt blöt när jag kom fram. Men det stoppade inte mig! Skickade dock denna bild till min kille för att han skulle känna ”jävlar vad duktig som går dit i ösregn” haha.

Eftersom jag var iskall började jag värma upp på en sån trappmaskin typ. Fattade noll? Aldrig använt förut. Trycker alltid på quickstart på maskiner men inget hände och jag stod i flera minuter och försökte trampa ner utan att ta mig nånstans haha. Sen tyckte jag det var pinsamt att gå och uppenbart att jag inte fattade nåt. Men sen valde jag ett program istället och då funkade det. Stod dock inte kvar så många minuter ändå men hann bli varm plus att folk såg att jag visste vad jag höll på med…. Sen körde jag mitt bästa benpass sen graviditeten. Kände mig så jävla stark!!! Så kul känsla. Körde sidosteg med gummiband, bulgariska utfall, raka marklyft med hantlar, stillastående ”pump” utfall, benpress, squats i cablecrossen och benspark.

Efter träningen ringde min kille på FaceTime och jag hade höga förväntningar eftersom Lou och jag aldrig hörs på telefon då jag typ alltid är hemma. Istället började hon gråta jättemycket. Tar det som att hon saknade mig ? Sen gick jag på mataffären och försökte jävligt snabbt komma på en middag då jag ville skynda hem till lillan. Köpte denna vegofärs som jag tyckte bra om! Fick både negativt och positivt när jag frågade på IG men jag gillar att den inte är fryst. Den kommer användas igen! Lagade thaifärs som jag tänkte posta receptet på här senare.

Efter middagen blev det frosseri deluxe. Blir så sjukt hungrig av mina tunga pass så jag åt typ resten av kvällen kändes det som. Min största craving just nu: wasabinötter. Så sjukt gott. Och kakor + lite godis. Mmmmm. Såg Love Island, Robinson och sen Biggest Looser. Man hinner så mycket när Lou somnar 19. Så skönt!

3 reaktioner på “GÅRDAGEN”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.