NY VAGN

I veckan fick vi hem vår nya vagn och jag var överdrivet taggad! Lou är ju inget fan av vagn = blir sällan bra när vi drar iväg på äventyr så jag hade höga förväntningar! Plus att den här vagnen är lite mindre än vår vanliga och går bland annat genom dörren utan att vi behöver öppna dubbeldörrarna. Snart ska dom även stänga av vår hiss i 2 månader så kändes skönt att ha något lite smidigare. Hur fin?!

Det blev fan love at first stroll. Nu sitter hon framåtvänd och hon gillade det!!! Ni kan inte förstå min lycka. Sen tänkte vi prova söva henne i den, håller tummarna att det funkar. Lou har inte somnat många gånger i vagn och sist var i Dubai där hon var så sjukt trött av värme och bad. Hemma minns jag inte sist??

Ellie och Lou träffades för första gången på lääääänge!!! Först sjuk sen bortresta sen sjuk igen haha! Men nu äntligen mår hon bättre 🙂 Vi hängde i parken sen tog vi en liten promenad.

Har inte haft energi till att blogga när Lou sovit då jag varit HELT över i veckan + känt mig lite låg. Men jag ska skriva mer sen om våra senaste dagar för jag har inte glömt att fota =) Nu sitter jag och slötittar på TV. Min kille drog iväg ikväll vilket jag helt hade glömt, men då har jag en anledning att somna tidigt. Får se om det blir så haha!

1 reaktion på “NY VAGN”

  • Mimmi skriver:

    Men SÅ mysiga bilder! Blir verkligen sugen på att skaffa barn när jag läser din blogg. Trots tuffa tider och sömnbrist så förmedlar du sån himla go känsla, och Lou är ju verkligen den sötaste ungen nånsin! Ni verkar ha så kul ihop<3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.