BÄSTA BALKONGEN

Hur mysig är vår balkong nu? Kanske inte så mysigt utan sol men jag är verkligen så nöjd! Fått typ 1000 frågor om möblerna, stolar, dynor och bord är från Jotex. Detaljerna kommer från H&M home! 🙂 När vi skulle bygga balkongen kände jag att jag inte visste om det var helt värt. Vi har sol från morgon – ca 13 MEN jag tycker det är helt perfekt nu! Får se om solen stiger lite mer eller om det är den tiden som gäller. I mitt liv är det helt perfekt. Lou sover ju en gång på dagen oftast runt 11, och då kan vi chilla där ute (vi när min sambo är hemma, jag alla andra dagar) och sen göra något av dagen.

Det enda jag hoppas nu är att det blir lite mer sol! Älskar verkligen sol. Blir lycklig av solen och får mycket energi. Det gör allt för min själ!

I helgen har det varit väldigt lugnt här hemma och jag har ärligt talat inte någon energi alls. Har sovit så dåligt i veckan och då känner jag för att återhämta mig. Ska sova ut inatt så hoppas jag kommer tillbaka imorgon med monsterenergi! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.