MÅNDAG

Måndag = ny podd! Försov mig dock lite från den hehe. Jag har ju varit så extreeeeeemt trött i veckan pga sovit skitdåligt så inatt tog jag igen det med råge och vaknade äntligen med lite energi =) Hatar att vara död, värsta känslan.

I alla fall så har vi en frågepodd i veckan där vi svarade på alla frågor vi hann med om allt från vad vi tar ut i lön till hur våra kroppar ändrats efter graviditeten. Det blev ett roligt avsnitt!

Idag tänkte jag gå ut en sväng med Lou i solen men vi får se hur vi gör för det är fan skitkallt. Såg att veckan bjuder på lite bättre väder och man vill ju inte gå ut i onödan 😉 Måste också säga förlåt att jag vart så dålig på att svara på kommentarer här och på ig i veckan, har bara varit så jävla över men nu är jag BACK! Ikväll är det GOT och jag har haft sovmorgon. Kan inte få en bättre start på veckan. Tog också mitt sista penicillinpiller så nu hoppas jag att jag får hålla mig frisk. Har fortfarande liiite känningar kvar men det känns 100 gånger bättre. Köpte hem några kapslar med lingon och tranbär som ska vara toppen, och om det inte känns 100 inom några dagar får jag besöka VC!

Hoppas ni har en fin start på dagen. Ska dela receptet på både thaifärsen och våra corncakes här i veckan <3

3 reaktioner på “MÅNDAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.