MITT <3

Fick några bilder av Janni igår från deras bröllop som var så mysiga <3 Tänkte printa ut dom med några andra bilder som Polaroid. Ska göra ett litet album med mig, min kille och sen med Lou från hennes första år med oss. Hon är faktiskt med på bilden i sin vagn, när hon var mini. Skönt att man lyckades få till en bild som gick att posta 😉 Deras bröllop var så himla mysigt!

Nu har L somnat och jag har lite solotid här. Det är halvsoligt så jag sitter här på balkongen och jobbar lite. Min egentid varje dag. Den som blivit kortare och kortare för varje dag men det går runt! Jag ser dock framemot att Lou börjar förskola samtidigt som det känns otroligt jobbigt. Jag ser framemot att få vara Alex och inte bara mamma på dagarna, men jag tycker det känns skitjobbigt att lämna bort min hela värld i andras händer och kommer verkligen sakna den här fina tiden. Min tanke är att ha henne tre dagar i veckan på förskola så jag slipper jobba kväll/helg/när min kille kan förutom när hon sover på dagen. Sen får vi se hur det känns! Förstå att när hon börjar har jag först varit gravid 7 månader sen hemma i 1.5 år. Ingen aning hur det kommer kännas!!! Kanske hämtar hem henne istället haha.

Nä nu ska jag bocka av lite to-do’s. Vi hörs senare <3

5 reaktioner på “MITT <3”

 • Stronger Life skriver:

  Blir så nyfiken på din kille, varför han inte vill synas, men det är fint att du respekterar det.
  Har ni planer på att förlova er, gifta er? Eller är han en sån som absolut inte vill det?
  Du kanske har nämnt det tidigare men jag tittar in sporadiskt.

 • Malin skriver:

  Sååååå himla fin bild!!!!

 • Karin skriver:

  Underbar bild! Du ser otroligt lycklig ut!

 • Linnea skriver:

  Alltså var tvungen att kommentera även om du postade denna för flera veckor sedan – SÅ fin bild!! Du ser så himla lycklig ut och ljuset är så fint! Wow <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.