SUNNY DAYS

Igår åt jag frukost på balkongen i vanlig ordning när det är sol. Äter alltid sen frukost eftersom jag inte är hungrig på morgonen. Varje morgon dricker jag probiotika, citronvatten och en ny produkt jag testar för huden. Kan berätta sen om jag tyckte den var bra =) Åt i alla fall pauluns superkex (YUM) tillsammans med bönröran jag postade på IG. Vet inte om ni såg den?! Tog typ 1 min att göra och smakade hummus-aktigt. Tog en förpackning vita bönor som jag sköljde, en hel del pressad citron, olivolja, lite chili flakes, salt och peppar och mixade det. Perfekt pålägg/tillbehör som innehåller protein och t o m är veganskt! Äntligen hittar jag kärlek för bönor.

Loki ÄLSKAR solen. Vi gosar alltid på balkongen. Direkt solen kommer dit vid åtta lägger han sig vid dörren och väntar på att jag ska släppa ut honom.

Sen var det dags för en promenad. Nu kommer dom stänga av vår hiss i två månader så passar på att njuta av den. Kommer bli en jävla massa springande i trapporna framöver. Det är seriöst dom jobbigaste trapporna jag gått i. Längtar inte. Hatar att gå i trappor haha. Jaja, det går säkert fort 🙂

Gick till ett café som ligger så nära oss men aldrig provat det. Tog en räksallad! Så gott. Lou fick en fruktstång + äta maten och var riktigt nöjd. Hon blir också glad av bra väder 🙂 Måste ge mig en klapp på axeln för allt grönt jag äter nu + så mycket vegetariskt. Inte den här rätten men middagen blev en vegolasagne från ett ställe nära oss. Som även skickade med kanelbullar. Åt dock inte bullen igår för åt en kardemummabulle efter min frukost. Älskar kardemummabullar. Sockerdetox går sådär haha. Men känner redan att jag har kommit i bra fas 🙂

Barbent och birkenstocks! Det måste vara det skönaste man kan gå i. Klänningen var omlott så hade shorts under dock. Det är inte läge med opraktiska kläder och kiddo om man inte vill visa trosan för hela området.

Hur härligt är det med vädret? Vet att jag sagt det hundra gånger men jag lever för solen. Ska vara sämst väder ett tag framöver nu så man får maxa dagarna med sol!

1 reaktion på “SUNNY DAYS”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.