FAMILY DAY

Idag drog vi till MOS. Carro var här igår och vi såg eurovision (HELA) sen kunde jag inte somna så gissa nivån på tröttheten idag. Men man måste ju leva lite också! Inatt tar min kille Lou så får sova 🙂 Hur som var vi båda riktigt sega och att vara hemma med ett barn som just gått över till en nap = blir rätt mycket underhållande. Vi bestämde oss för att dra till MOS istället. Vi hängde skitmycket där innan Lou kom. Som två tonåringar. Då brukade vi kolla butiker, äta, gå på bio. Nu blev det mat och sen lekrummet. Förutom alla galna äldre barn som bara sprang planlöst var det succé. Lou kollade in alla andra barn och ingen kröp, så då ställde hon sig upp och vacklade framåt haha. Hon kan ändå gå nu men vågar typ inte och är mer bekväm med att krypa. Fortfarande ser det helt sjukt ut när hon går. Min lilla tjej!

Nu har vi sett Love Island australia och nu är det Robinson på agendan. Mitt kvällsfika blev min killes mammas vindolmar. Så jäääävla gott. Så gullig som skickade med till mig för att jag inte var med igår <3 Nu ska jag fokusera på tvn för har fan inte hört nåt haha. Vi hörs imorgon 🙂

2 reaktioner på “FAMILY DAY”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.