OUT

Igår skulle det vara moln, men när vi såg solen kände vi att vi skulle passa på att ta en liten tur =) Vi satte oss på ett café och åt först lunch. Lou fick också äta med oss. Åt äggröra, något som hon älskar.

Det var så himla mysigt att bara sitta och hänga med familjen och vädret var magiskt. Vi försöker passa på att bo in oss i området när solen är framme. Saknar fortfarande vårat gamla område men börjar verkligen uppskatta Birkastan! Lite surt att vi renoverade hela förra sommaren och äntligen skulle njuta av våran kvällsbalkong innan vi insåg att den är täckt tills nästa vår. Jaja nästa sommar får det bli. Ser framemot middagar i solen med mitt hjärta när Lou sover. Vi ska njuta så hårt nästa år, för att ta igen två förlorade somrar.

Så sjukt nice med vår andra balkong i alla fall. Det är helt vindstilla = känns som högsommar fast det är typ 15 grader ute. Sa att vi redan sparat in två semestrar på den. Får tänka så, haha! Det gör i alla fall att behovet efter att resa inte känns. Men nästa vecka kommer vi nog inte kunna använda balkongen mer i sommar eftersom det ser ut att bli ställningar hela vägen upp till taket. Ändå glad för dom stunderna vi fått hehe.

En annan dryg sak är att dom kanske kommer behöva öppna upp vårt tak inifrån lägenheten. Om det händer så måste vi åka iväg. Kan inte ha en 1-åring i en lägenhet utan tak med massa hantverkare. Vi får ta det som det kommer men jag vet inte vart vi ska ta vägen. MEN trots allt detta har vi inte blivit stressade eller negativa. Klart man önskar att vi slapp allt men skitsamma, det kommer ju ändå vara såhär och att bli negativ kommer inte hjälpa.

Längtar i alla fall tills allt är klart här och vi kan känna att vi får njuta av vår lägenhet 100%! Ändå bara ett år kvar tills nästa sommar ?❤️

5 reaktioner på “OUT”

 • Helena skriver:

  Tycker ni är så duktiga att ni håller er hyfsat lugna. Visst, vad ska man göra, men för mig hade det blivit panik i hela kroppen :O fyfan va surt alltså. Hoppas tiden går fort för er ❤️

 • A skriver:

  Hej! Skulle du kunna länka till linnet du har på dig? Så himla fin form på det! Kram!

 • Elina skriver:

  Alltså, ÄLSKAR INSTÄLLNINGEN!!!! Var tvungen att läsa inlägget för min man och han bara ”JA, EXAKT SÅ ska man tänka!!!”. 😀
  Tack för den bästa bloggen (och instagram)!

 • Sissel skriver:

  Hvor er skjørtet i fra????

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.