HELLO SUMMER

Sommaren gjorde en snabbvisit här idag och vi maxade dagen. Vi gick först ut och jag försökte få lou att somna i vagnen. Fail. Men har inte gett upp ännu. Skrev på ig om olika tips och fick massa, allt från white noise till att spänna loss. Eftersom lou aldrig sover på rygg ska jag prova det nästa gång. Imorgon ska det dock ösregna så det får bli en annan dag 🙂

Sen gick vi hem, lou sov och jag nöp den strimman sol som fanns mellan byggställningarna. Sen käkade vi och städade lite, för att gå ut igen! Vi tog med Loki och gick till parken. Alltså våra trappor med lou. Det är så jäääävla tungt. Får liksom stanna och andas, haha. Sjukt glad att man inte är preggo! Benen hade typ ramlat av…

När min kille kom hem fick han hänga med Lou och jag var så taggad på att laga mat. Har aldrig provat dessa förut och jag letar ju alltid efter goda vegoalternativ. Den får 5/5! Så jävla gott blev det. Marinerade i vitlök, soja, tomatpuré och grillkrydda innan jag la in dom i ugnen.

Till det gjorde jag salladen jag tipsade om. Den är så satans god. Har ni inte provat än – GÖR det! Lite matigare än vanlig sallad med majonnäs och nötter. Jag blir i alla fall väldigt tillfredsställd. Plus att jag mår så bra av grönkål. Inte grönkålen i sig, men att jag äter det. Äter det flera gånger per vecka. Varvar grönkål och bladspenat istället för ”vanlig” sallad. Har blivit så jävla duktig på att göra sallad till nästan all mat. Det är jag stolt över! Varken jag eller min kille har varit bra på det, men nu när vi har fler att tänka på fick vi köra igång vanan 🙂

Perfekt kombo! Tänkte att det skulle kännas tomt utan någon potatis eller ris till men det gick jättebra. Snabb middag som satan. Är forever carblover men när det är såhär varmt blir jag alltid sugen på lite fräschare mat. Kommer i alla fall använda dessa filéer mycket! Fanns även strimlor som jag tänkte prova i nån ”kyckling”gryta. Gjorde kyckling till min kille för han är inte lika taggad som mig på vego, men han sa att han lätt kan äta det nästa gång. Bra betyg!!! Ju mer vegetariskt jag äter ju mer otaggad blir jag på kött, men jag gillar inte regler med mat eftersom mat är life. Tycker i alla fall att det funkar skitbra som jag äter nu 🙂

Nu ska vi chilla och slå på ett avsnitt True Detective. Känns typ som jag skulle kunna däcka nu men det brukar alltid vända vid den här tiden och så blir jag sjukt pigg och somnar sen istället haha. Vi hörs imorgon! <3

6 reaktioner på “HELLO SUMMER”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.