DINNER

Igår tog jag på mig Sannes kappa för hennes nya kollektion. Hur fin? Jag smygtog en selfie och tycker det är så jävla pinsamt haha. Därför lite ansträngd! 🙂 Åkte i alla fall ner på stan igår innan jag skulle på middag. Skulle förbi Nordiska Galleriet för att kolla på lite nya grejer vi sett som vi vill ha i lägenheten men det hann tyvärr stänga och fanns ingen annanstans. Så drygt. Har i alla fall bestämt stolar i vardagsrummet som är SKÖNA fåtöljer i skitbra kvalité = kan ha dom forever. Min kille hittade dom och vi var överens på en gång för ovanlighetens skull 😉 Vi brukar alltid komma fram till gemensamma beslut i lägenheten och vissa går direkt medan andra kan ta lite tid och alternativ. Dom fåtöljerna vi köpte i början har vi behövt reklamera flera gånger så nu bestämde vi oss för att byta ut dom helt. Tycker dom vi har passar in bra men nu bara för att vi bytt stil längtar jag tills dom åker iväg. Så irriterande när möbler går sönder efter ett par månader? Tyvärr har vi lite annat här hemma som sjunger på sista versen redan som vi kommer behöva byta ut men det blir längre fram.

Sen svängde jag förbi ett PR-kontor (sämst minglare, var typ där 5 min) och mötte upp Carro och Lisa. Vi hade bestämt middag på TAKO och jävlar vad gott det var. Vi tog en meny med bland annat bao (mm), sushi, tonfisk tartar och black cod. Blev så jävla tillfredsställd. Hatar när man äter ute och känner att man kan göra det bättre själv. Det kände jag inte igår 🙂

Sen satt vi och snackade och drack lite vin i flera timmar och det var så mysigt! Eftersom jag inte är solo SÅ ofta uppskattar man det till max. Äta ute utan någon inre stress och fylla på med positiva energier. Imorse kände jag mig lite extra glad <3 hade saknat min lilla familj så det var mysigt att pussa på dom idag.

Idag har vi städ här vilket är så jävla lyxigt, vi brukar unna oss det 1-2 gånger/månad oftast och hon som kommer hit är så jävla bra! Hon dammtorkar liksom våra växter. Sånt man själv aldrig skulle orka ta tag i. Det finns ju inget bättre än att börja helgen med nystädat hemma, vi brukar alltid städa inför helgen men nu får vi det serverat. Så tacksam att vi har möjlighet att göra sånt för att få mer kvalitetstid ihop ibland.

Nu ska jag fortsätta jobba på medan Lou sover!

6 reaktioner på “DINNER”

 • Emelie skriver:

  Om ni inte testade dom igår så kan jag varmt rekommendera deras Tofu/Cashew skewers, magiskt goda!

 • Karin skriver:

  Städ är en så bra investering i ens förhållande. Så mycket mindre tjafs (hos oss iaf). Vi hade länge städning en gång i veckan. Nu har vi ”bara” varannan vecka. Bästa att komma hem till nystädat hus!
  Ha en fin helg!

 • Ji skriver:

  Vart kan man få tag på kappan ? Den va riktigt fin 🙂

 • Anna skriver:

  Skulle du vilja tipsa om vilken städfirma/städare du anlitar? Har testat en förut men det funkade inte riktigt så nu funderar jag på att prova ett annat företag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.