MORSDAG

Grattis på morsdag alla fantastiska mammor där ute! Idag har vi facetimat med min mamma och jag har fått massa pussar av mitt <3! Vi ska snart åka till min killes mamma och fira 🙂

Jag och Vickan har också poddat idag med våra nya mickar. Hoppas det blir succé! Vi får se imorgon helt enkelt. Vi har även satt en liten plan för podden. Är det något speciellt ni skulle vilja ha i podden framöver så säg gärna det!! Typ någon gäst (kan va en influencer/vän/någon inom ett speciellt yrke etc) eller något speciellt tema? Vi kommer ha mycket mer tid när Lou börjar förskola och då blir allt mycket lättare 🙂

Nu ska jag packa ner Lous saker innan vi ska gå och rösta innan vi drar. Ni glömmer väl inte att rösta idag?! VIKTIGT.

11 reaktioner på “MORSDAG”

 • Emily skriver:

  Really wish I spoke Swedish so I could listen to your podcasts ☹️

 • Sofia skriver:

  Veckans fråga eller liknande hade varit kul! Gärna ngn gäst också, era killar hade varit dröm! Typ bara svara på massa frågor lyssnarna får ställa, eller Alice & Binca alternativt Janni & Michela. Kram

 • Emmy skriver:

  Hade varit drömmen om era killar gästade, eller vill inte din kille att hans röst ska höras heller??

 • C skriver:

  Kenza & dani!!

 • Eleonore skriver:

  bjud in janni pch michaela 😀

 • stina skriver:

  sjukt dålig på att kommentera men älskar verkligen er podd för ni känns så äkta och ”som er själva”, plus att jag följt er ända sedan starten och ni har verkligen utvecklats och blivit bättre:P. gillar generellt när ni pratar om influencer-världen, hur det är bakom kulisserna osv, så kul med lite olika influcencer-gäster emellanåt. skulle även uppskatta om ni kunde prata lite mer om vissa politiska/aktuella frågor, kanske att ni kan ha en utmaning och läsa på om ett ämne till varje vecka och sedan diskutera? kan vara allt från feminism till rasism till migration/integration osv och ha ett inslag om en samhällsfråga varje avsnitt? 😀

 • Li skriver:

  Bjud in Janni eller Sanne 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.