SPORTY

Hej gullisar! Är ni sugna på nya träningskläder borde ni kolla in min story =) MEN tillbaka till inlägget – HEEEEEEJ! Hur mår ni!?? Förlåt för min sämsta uppdatering här. Jag har så jävulskt mycket just nu. Det är helt sjuuukt hur dagarna går nu och jag får inte använda mobilen för lillan vilket såklart är sunt. Det kommer bli så himla skönt att kunna jobba lite mer bekväma arbetstider framöver. Nu har jag jobbat bort det mesta för dagen i alla fall efter en riktigt svettig kväll. Vet inte om Lou är så känslig nu pga att hon börjat gå eller vad det beror på?? Nu ska jag strax podda sen ska jag checka ut och bara göra ingenting i soffan.

Idag har jag haft en skitdålig dag faktiskt. Försökte söva lou i vagnen. Det gick som vanligt = hände inte. Sen har jag så mycket problem med ”restless legs” fast i armarna, har någon av er någonsin haft det? Det har i alla fall blivit mycket värre av att bära Lou för trapporna med alla grejer några vändor per dag. Och min rygg är over and out. Hade varit spännande att se hur många gånger per dag jag plockar upp lillan. Sen var jag sjukt stressad med jobb idag och allt kändes bara pannkaka. Säkert pms eller nåt på ingång för när min kille frågade hur jag mådde efter jobbet började jag gråta haha. Fast jag vet ju att det är smågrejer. Men man får ha såna dagar också när man inte är överdrivet positiv! 7 veckor kvar innan vi har hiss igen bara hehe. Sket i att träna också. Det känns fan som nog träning. Ni ska veta hur jobbiga våra trappor är. Dom tar liksom aldrig slut. Hoppas fan på Kim K röv efter dessa veckor!!!!

Nu ska jag förbereda lite inför podden. Hoppas ni har överseende med att det blir lite glest här när livet tar över. PUSS

8 reaktioner på “SPORTY”

 • StrongMama skriver:

  Fina söta du. Det finns en bra bok om bebisars utveckling som visar tydligt vilka faser de går igenom för att få mer förståelse och vägledning till vad man kan göra. Sen är det väl inte mening att du sak både jobba och ta hand om bebis samtidigt, det är sånt som bränner ut en människa, det är mening att du ska vara med ditt barn 100% eller sätta in Lou på förskola om du ska börja jobba. Ev lämna bort när du jobbar. Men det är otroligt stressande att ha bebis med jobb. Barn känner av sina barns känslor, så ja det blir svårt och jobbigt.

  Angående reslesslegs fast på armarna, nä det har jag inte haft på armarna men i benen. För mig gick det över med b-vitamin. Väldigt enkelt. Magnesium och B-vitamin. 🙂

  Lycka till med allt <3

  • Alexandra Bring skriver:

   Tack! Jag följer wonderweeks också men inte sett något om just när dom börjar gå. Ja det är lite av ett pusslande just nu ? men snart får man jobba som en ”vanlig” person när L börjar förskola.. kram!

 • Tilde skriver:

  Min son är 1år nu och jag har i perioder haft mycket ilningar i armarna. Lite som myrkryp. Vet inte om det kan vara samma. För mig är det mycket oergonomiska lyft som är boven då resultatet blir många knutor i bröstrygg och nacke som strålar ner i armarna. För mig hjälper foamrolling, rulla på boll, massage och främst rehabträning med gummiband för att stärka bröstrygg och axlar. Jag har skolios och lyfter därför ofta snett och snedbelastar (har en favvohöft att välja sonen på) viket tyvärr bidrar. Jag får ofta huvudvärk när jag har så mycket låsningar som också går över om jag gör rehab.
  Eftersom det tillkommit när du börjat med mer lyft i trappa så kanske det kan vara liknande.

  • Alexandra Bring skriver:

   Ja det är säkert några stackars nerver som får lida ? jag försöker rulla och aktivera masssof med! Man får kämpa på bara! B12 gjorde det bättre i alla fall 🙂

 • Michaela skriver:

  Jag har haft restless legs i både både benen och armarna! Jag läste att magnesium kan lindra det och för mig har det verkligen gjort stooor skillnad. Välj en med hög ”halt”. Jag började iof samtligt med b-vitamin så vet inte helt säkert vad det var som gjorde skillnad men mest troligtvis var det magnesium.
  Sen har jag märkt att innan mens/första dagens på mens blir det värre. Vet inte varför. Men nu har jag nästan aldrig problem med restless legs längre

  • Alexandra Bring skriver:

   Jaa men jag tycker fan b12 hjälper mest!! Jag har käkat dubbla nu och efter massagen släppte det lite i alla fall. Vad skönt för dig!!

 • Emelie skriver:

  Vore intressant om du ville berätta om ”Lous mat resa” hur det gick när ni gick över till vanlig mat och hur lång tid det tog innan hon bara åt det och ålder och vilka tider och vad hon äter ?

  • Alexandra Bring skriver:

   Hon hade överkänsliga kräkreflexer så vi fick bara vänja henne successivt med konsistenser och sen hatade hon typ mat tills hon fick börja plocka själv och äta det vi åt. Men det var en jävla kamp att vänja henne med konsistenser först utan att hon spydde ? hon började uppskatta mat för kanske 2-3 månader sen först.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.