DESSA FASER

Glad ändå <3 Den här lilla. Trots att hon inte sovit bra alls. Tänk om man hade samma energi haha. Det är verkligen en krävande ”fas” just nu, som inte ens är en fas. Lou har börjat gå och i samma veva börjat sova så dåligt. Blir alltid så vid stora förändringar! Inatt var hon nästan otröstlig och vaknade hela tiden. Fick ta henne till mig i sängen och bara ligga i någon timme och ge henne massa närhet tills hon blev på bushumör och jag la henne i sin egna säng. Hon vill verkligen inte sova bredvid mig, hur mycket jag än vill haha 🙂

Det är verkligen 110% nivå här hemma just nu. Den här morsan är sluuuut!

Skönt att det är helg nu i alla fall. Vi har inget planerat vilket också känns bra när L behöver lite extra trygghet och rutinerna är lite kaos. Jag ska träna idag och igår tog vi det väldigt lugnt, kollade serier och käkade hemkört. Känns som det blir något liknande ikväll. Hon är också väldigt mammig = vill sitta fast i mig nästan alla sina vakna timmar så det blir inte mycket tid för annat, men jag njuter ändå. Tänker att om några år kommer hon vara så mycket mer självständig och nu behöver hon sin mamma mycket. Har därför inte så mycket roligt att uppdatera er om för har typ inte fotat något haha. Direkt Lou somnar behöver jag bara andas.

Vi hörs senare vänner <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.