WEEKEND

Hej fina! Idag är jag lite mer pepp, haha. Sorry för neggovecka 🙂 La mig tidigt igår = känner att det hjälper. MEN igår drog jag också till gymmet. Så sjukt skönt att träna på helgen när jag kan träna i lugn och ro plus nästan ingen på gymmet. Körde ett ryggpass som gick bra och lyssnade på poddar under tiden. Perfekt sätt att spendera en lördagsdag. Eftersom L varit så kaos så stannade vi bara hemma men vi gjorde en mysig kväll av det ändå.

Min kille åt kyckling (vi körde någon tävling i köket haha, jag valde hälsans kök istället för kyckling och då var det game on) och jag veg! Gjorde klyftpotatis som blev alldeles perfekt, marinerade filéerna i soja, honung och vitlök, sen gjorde jag en sås på grädde, grönsaksbuljong och lite soja till. Blev så gott! Och en sallad med lime och salladskrydda i. Han gjorde typ den kycklingen jag brukar göra och försökte ta åt sig credd för att det blev så gott 😉 Sen kollade vi en film (The Mule) och åt chips med dipp samtidigt som jag grät som vanligt till dramafilmer. Drack lite vin i förrgår men känner typ av det dagen efter även om det är ett halvt glas!? Är det åldern eller att man aldrig dricker längre? Helt sjukt ju!

Sen gick jag och la mig typ 22.30. Rolig tjej! Men det var i alla fall mysigt att vara hemma även om jag börjar känna lite social abstinens nu. Nästa vecka har jag och L dock rätt mycket planer. Så pepp!

Blöjan på morgonen haha!!!! Men tyckte hon var så söt. Gulligaste nyvakna ansiktet. Varje morgon kastar hon ut allt ur sin säng, flaskor, filtar och snutte. Lou kan sitta och trixa i sängen länge innan hon skriker på mig. Väldigt skönt att få vakna till lite ”själv”. Förut jobbade jag alltid från sängen 1-2 h innan Lou kom. Det saknar jag lite! Men skulle inte byta det mot det här morgongoset dock =)

Nu sover lillan så vi får se vad vi hittar på idag! Vi åkte till MOS i veckan och hängde på deras små lekytor så känns lite väl att åka dit igen ? det är så skönt att det inte är massa stenar som i alla lekplatser. Lou bryr sig typ inte om nåt annat än att käka sten. Undrar när det försvinner?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.