MIN DAG

Hej gullisar! Hur mår ni? Jag har haft en sån härlig dag. Började med att Lou chillade i sängen och jag sminkade mig och tog det lite lugnt. Efter det la jag henne, och åkte ner på stan för att strosa lite solo innan jag mötte upp syrran och gick på Margaux event.

Min tröja och jeans är från Na-kd och skorna från Fila.

Fick göra egna glassar! Jag fuskade dock och lät dom som jobbade i Magnum-baren göra min för min hade blivit skitful haha. Jag valde vit choklad, lakrits, saltkaramell och choklad crisp. Så gotttttt.

Efter det åkte jag hem och hängde med Lou innan jag började förbereda lite för middag då Marre & Marcellas lilla familj kom hit. Vi har inte setts på skitlänge och det var lika mysigt som alltid. Min kille gjorde burek och jag min sallad. Det vi har dille på just nu haha. Michel plockade upp Lou och hon satt och chillade i hans knä. Så gulligt! Hon är ganska blyg och låter typ ingen hålla henne förutom jag och min kille så det var riktigt fint att se <3 Vi käkade också jordgubbar och glass och nu är jag SÅ mätt.

Ska strax sova, ville bara kika in och säga hej 🙂

1 reaktion på “MIN DAG”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.